26/3/15

Croissants de @pansGranier

Fa uns quants posts ja us havía parlat d'aquesta fleca, Granier, que han obert recentment a Figueres, però que tenen diverses botigues repartides per tot l'estat i a Miami i pròximament a Londres, Roma, Budapest...


En aquella ocasió vam provar un postres que no ens va acabar de fer el pes. Crec que els postres normalment s'han de comprar a una pastisseria que estan millor elaborats, tot i que en una  pastisseria també hi fan bo els croissants i altres pastes o pans, normalment això no succeeix  a la inversa.


Doncs res, ara havíem de provar la part de fleca, que aquesta sí que val la pena. El que atrau molt d'aquestes franquícies són les ofertes que fan. Suposo que al tenir moltes botigues poden oferir els productes més econòmics. Realment fan ofertes molt bones com la que vam agafar nosaltres de 3 croissants per 1'5 euros. Et ve a 0'50 cèntims el croissant i cal dir que el vaig trobar molt bo, em va sorprendre gratament.


El croissant era inflat, ullat per dins i la textura era amorosa i un xic mantegosa. De pes feia uns 80 g., força gran si el comparem amb altres. Les banyes eren cruixents sense ser seques i al cim anava cobert amb força sucre.


També hem tastat els seus croisants minis, el dia que vaig comprar el gran vaig veure els petits i ja no me'ls vaig treure del cap fins que els he provat.


Surten molt bé de preu, sobretot per ser petits, que els fan pagar més cars. Aquests són a 19'95 el kg o 12 croisantets variats, de xocolata, amb banyes o de mantega, a 1'95.


Realment cada peça fa uns 10 grams així que són ben petits, però són una cucada. El de banyes per mi és el més bo i el més bufó. Amb les banyes cruixents i plenes de sucre.


El de xocolata és petitó i a dins porta una tira de xocolata més aviat negre, no està malament.
I el més sosso és el de mantega, flonjo això si.

Si n'hagués de triar un em quedaria el de banyes, de fet ja els volia agafar tots iguals, però la dependenta m'ha dit si els volia variats i he pensat que si, així els provo tots.


Ara ens queda tastar altres pastes com la coca de sucre, els croisants de xocolata, els fartons o els forats dels donuts, que sempre que els miro em criden l'atenció.


No hay comentarios:

Publicar un comentario