20/3/15

Esmorzem a Gurb

Dissabte passat, en direcció a Montserrat, passant per l'eix vam parar a esmorzar en una àrea de servei a Gurb. Jo sempre pateixo quan hem de fer parada a la carretera ja que en aquests tupis d'establiments no se sol menjar bé i a més és car. Sobretot si tenim en compte la qualitat del que ofereixen.

Però en aquesa àrea es menjava prou bé. Suposo que el fet de no estar en una autopista, el menjar millora.
Vam entrar un grup d'unes 80 persones de cop i, clar, les dues noies que hi havia anavan de bolit.

Les opcions per a l'esmorzar eren variades: tapes (callos, truita de patata,ètc), entrepans variats (pernil salat, formatge, pernil dolç) i peces de brioxeria com croissants normals o de xocolata, napolitanes de xocolata o crema, donuts normalsi de xocolata, magdalenes, muffins de xocolata, berlines farcides i cobertes de xocolata i alguna pasta més.


Per beure refrescos, cervesa i cafè amb llet, tallats o cafè sol.

El menjador era ampli, amb taules i cadires de fusta, demanaves a la barra i t'enduies la teva comanda a taula.

Nosaltres vam demanar;

- Croissant normal: era bo, ullat i flonjo. combinat amb un cafè i llet més bo del que imaginava.
 
- Croissant de xocolata: maco per fora i força bo, amb xocolata entremesclada per dins.


- Entrepà petit de formatge: per ser un mini era força gran, la meitat dels normals. Amb un pa molt cruixent i bo la veritat. Dos talls de formatge de barra a dins, oli d'oliva i, això si, tomàquet natural però de pinzell.


De preu a la línia d'aquests tipus d'establiments a peu de carretera, als quals la gent para per fer un mos. I d'aquesta àrea especialment l'oferta era molt més àmplia que la de moltes àrees-franquícies molt més grans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario