Fa uns dies que vaig rebre unes figues delicioses, unes figues "Pata Negra" que diriem però literalment. Es tracta d'unes figues seleccionades i assecades al sol, es sotmeten a un tractament lent de curació a la bodega, obtenint així un producte Gran Reserva.
Unes figues extraordinariament bones i tendres, uniques al mercat. Soles són una delícia però en aquest cas en varem fer amb xocolata, que encara són més exquisites.
Ingredients:
xocolata fondant
figues Doñigales
Elaboració:
Fonem la xocolata al bany Maria o al microones a intervals d'un minut per tal que no es cremi. Passem les figues per la xocolata, fem volta i volta i les deixem sobre el marbre de la cuina per refredar.
Una vegada freda la xocolata ja queda adherida a la figa i la podem consumir.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQijqo0fs_iNZWFpXwSbj5Px1VQge9VVGSkyPhxLM2dcVP0_UGpl_8rI8xpBJb2yGRASYaf23ZxukchOXJ4pCkHGrrvMfkoo96tMv0aOYSicA_oo0bGTL6IYUmFGIeZyOBLb-n5S798PE/s1600/IMG_20150207_204821.jpg)
Ingredients:
xocolata fondant
figues Doñigales
Elaboració:
Fonem la xocolata al bany Maria o al microones a intervals d'un minut per tal que no es cremi. Passem les figues per la xocolata, fem volta i volta i les deixem sobre el marbre de la cuina per refredar.
Una vegada freda la xocolata ja queda adherida a la figa i la podem consumir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario