24/3/15

Neules cobertes de xocolata

Cada any en algun lot de Nadal trobem un paquet de neules i a casa no ens agraden massa. La veritat és que el gust avainillat que tenen és bo però tot i així ens hi falta alguna cosa. Així que, i si les cobrim de xocolata?


Ingredients:

1 paquet de neules
1 tauleta de xocolata per fondre (250 g.)


Elaboració:

Desfem la xocolata tallada segons marca la rajola al microones però a intervals de mig minut, vigilant que no es cremi.
També la podem desfer al bany maria per assegurar la jugada ;)
Jo particularment no hi afegeixo mantega per fondre-la perquè ja m'agrada el gust més intens que té la fondant, això a gust de consumidor.
Una vegada fosa, passem les neules per la xocolata, intenant banyar-les sense que es trenquin, cosa díficil amb la textura fina que tenen.
Conforme les anem folrant les posem en una plata per tal que la xocolata se solidifiqui i ja les podrem degustar.


No hay comentarios:

Publicar un comentario