Una recepta que tenia ganes de fer és aquesta. Unes magdalenes amb propietats beneficioses per a l'organsime aportades per les llavors de chia. Proporcionen energia, regulen els nivells de sucre, són saciants i van bé pel restrenyiment. A més aquestes magdalenes les hem elaborat amb edulcorant i una mica de llimona, així que són menys calòriques.
Ingredients per a 12 magdalenes:
Elaboració:
Batem els ous fins a obtenir les clares a punt de neu.
En un bol a part hi posem la llet, el iogurt, l'edulcorant, l'oli, la llet, la pell de llimona i les llavors de chia.
Barregem tot i hi afegim la farina tamitzada i el llevat.
Emplenem els motlles de les magdalenes fins a tres quartes parts, per tal que no es vessin.
Finalment hi espolsem un xic de sucre al cim de cada una i les enfornem amb el forn prèviament preescalfat a una temperatura duns 180ºC durant uns 20 minuts aproximadament.
Ingredients per a 12 magdalenes:
- 250 g. de farina
- 2 ous
- 1 iogurt
- mig got de llet
- 1 got d'oli d'oliva verge extra
- 100 g. d'edulcorant Dayelet
- 1 sobre de llevat El Vesubio
- pell de llimona ratllada
- 1 cullerada sopera de sucre
Elaboració:
Batem els ous fins a obtenir les clares a punt de neu.
En un bol a part hi posem la llet, el iogurt, l'edulcorant, l'oli, la llet, la pell de llimona i les llavors de chia.
Barregem tot i hi afegim la farina tamitzada i el llevat.
Emplenem els motlles de les magdalenes fins a tres quartes parts, per tal que no es vessin.
Finalment hi espolsem un xic de sucre al cim de cada una i les enfornem amb el forn prèviament preescalfat a una temperatura duns 180ºC durant uns 20 minuts aproximadament.
ohh que bones!! jo també tinc chia a casa, diuen que és tan bona! quina idea més xula! ho provaré! petons
ResponderEliminar