12/6/13

L'esmorzar d'Insta Setcases

Quin poble tan bonic, allà dalt la muntanyeta, on neix el riu Ter. Tot de cases i camins de pedra, un paisatge preciós, digne de fotografiar pels Igers :)

Primer com sempre, després de recollir la nostra xapa vam procedir a l'esmorzar, un petit piscolabis a l'ajuntament segons ens va informar l'alcalde del poble.


Va estar correcte: productes de la zona, com la seva tan apreciada llonganissa i les galetes de Camprodon, Birba.


Una llonganissa deliciosa, amb un punt dolçet, elaborada amb carn de pernil i carns de 1ª, condimentada amb sal, pebre i una mica de sucre. Embotida amb tripa natural de porc, i posada a assecar a l'aire, de 50 a 60 dies.

També hi havia alguns croissantets salats: de Frankfurt i altres de pernil dolç i formatge.
Altres de xocolata, bons i també de normals amb sucre al cim.

Per beure sucs de taronja i cafè amb llet ben calent, que ja convenia :)

Vam passar un bon dia!

No hay comentarios:

Publicar un comentario