Quin poble tan bonic, allà dalt la muntanyeta, on neix el riu Ter. Tot de cases i camins de pedra, un paisatge preciós, digne de fotografiar pels Igers :)
Primer com sempre, després de recollir la nostra xapa vam procedir a l'esmorzar, un petit piscolabis a l'ajuntament segons ens va informar l'alcalde del poble.
Va estar correcte: productes de la zona, com la seva tan apreciada llonganissa i les galetes de Camprodon, Birba.
Una llonganissa deliciosa, amb un punt dolçet, elaborada amb carn de pernil i carns de 1ª, condimentada amb sal, pebre i una mica de sucre. Embotida amb tripa natural de porc, i posada a assecar a l'aire, de 50 a 60 dies.
També hi havia alguns croissantets salats: de Frankfurt i altres de pernil dolç i formatge.
Altres de xocolata, bons i també de normals amb sucre al cim.
Per beure sucs de taronja i cafè amb llet ben calent, que ja convenia :)
Vam passar un bon dia!
Primer com sempre, després de recollir la nostra xapa vam procedir a l'esmorzar, un petit piscolabis a l'ajuntament segons ens va informar l'alcalde del poble.
Va estar correcte: productes de la zona, com la seva tan apreciada llonganissa i les galetes de Camprodon, Birba.
Una llonganissa deliciosa, amb un punt dolçet, elaborada amb carn de pernil i carns de 1ª, condimentada amb sal, pebre i una mica de sucre. Embotida amb tripa natural de porc, i posada a assecar a l'aire, de 50 a 60 dies.
També hi havia alguns croissantets salats: de Frankfurt i altres de pernil dolç i formatge.
Altres de xocolata, bons i també de normals amb sucre al cim.
Per beure sucs de taronja i cafè amb llet ben calent, que ja convenia :)
Vam passar un bon dia!
No hay comentarios:
Publicar un comentario