Un peix blau que m'agrada molt és el verat. Enfarinat i fregit és boníssim, tot i que també es pot fer a la planxa. És un peix molt gustós i sa, ja que porta greix cardiosaludable, bo per controlar el colesterol.
A més el verat és un peix barat :)
Ingredients per a 3 persones:
Elaboració:
Netegem el peix ben net i li traiem el cap. El partim per la meitat per treure-li tota l'espina.
Posem una bona quantitat d'oli a escalfar i quan aquest estigui calent hi tirem els barats ben passats per farina.
Deixem que es vagin coent i rossejant, quan els tinguem al gust de rossos els emplatem.
Podem servir-los amb una picada d'all i julivert i encara els farà més bons.
Bon profit, que a mi ja m'he n'ha fet ;)
A més el verat és un peix barat :)
Ingredients per a 3 persones:
- 3 barats, un per persona
- farina
- oli d'oliva verge extra
- sal
Elaboració:
Netegem el peix ben net i li traiem el cap. El partim per la meitat per treure-li tota l'espina.
Posem una bona quantitat d'oli a escalfar i quan aquest estigui calent hi tirem els barats ben passats per farina.
Deixem que es vagin coent i rossejant, quan els tinguem al gust de rossos els emplatem.
Podem servir-los amb una picada d'all i julivert i encara els farà més bons.
Bon profit, que a mi ja m'he n'ha fet ;)
No hay comentarios:
Publicar un comentario