Un plat sa i pràctic per fer és una fregida de verdura de temporada. Podem agafar les diferents verdures que trobem al mercat de temporada per tal d'obtenir el màxim sabor i nutrients. En aquest cas jo he agafat:
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Es renten totes les verdures ben netes sota l'aixeta. Es pelen i es tallen a tires fines.
Agafem una paella i hi posem un raig d'oli d'oliva verge extra. La posem a escalfar i quan l'oli estigui calent hi tirem les verdures. Les anem fregint i remenant fins que agafin un color més daurat. Una vegada al plat les salem un xic.
Bon profit!
Ingredients per a 2 persones:
- 2 cebes grandetes de Figueres
- 2 carrotes
- 2 patates mitjanes
- oli d'oliva verge extra
- sal
Elaboració:
Es renten totes les verdures ben netes sota l'aixeta. Es pelen i es tallen a tires fines.
Agafem una paella i hi posem un raig d'oli d'oliva verge extra. La posem a escalfar i quan l'oli estigui calent hi tirem les verdures. Les anem fregint i remenant fins que agafin un color més daurat. Una vegada al plat les salem un xic.
Bon profit!
No hay comentarios:
Publicar un comentario