20/6/13

Repetim l'Angelus

Ara feia dies que no hi anava, i em va agradar tant aquells dies que hi vaig poder dinar...

Així que aquest dimarts passat hi vam anar amb la meva mare. Com que vam aprofitar el dia per Girona, esmorzar al Boira i tot el dia passejant, fins dos quarts de set que plega en Ramon i ens va passar a buscar per tornar a Figueres :)

El menú d'aquell dia estava bé, de tot les restaurants que vam estar mirant aquest és el que més ens va convènçer i com que les dues ja hi havíem menjat, vam decidir entar'hi!

Jo vaig demanar:

- Tàrtar de salmó: molt bo, no me l'esperava així tot i que vaig demanar a la cambrera com era per si de cas. Estava fet amb trossos de salmó, ceba crua, tomàquet, olives i maionesa. Correcte, n'hagués pogut mnejar més quantitat.


- Popets a la catalana: un guisat excel.lent, amb pèsols i ceba ofegada. Una salsa al punt per sucar el pa tan bo, calent i cruixent que serveixen. Servits amb molts pèsols i menys popets, però deliciosos i tendres.


- Pastís de formatge: és bo, correcte. Trobo però que la ració que posen és escassa. O aquell dia jo tenia massa gana o vaig trobar que les racions eren petites. Potser perquè sempre hi havía menjat amanida de primer que vulgui o no emplena força.La meva mare de primer va optar pels gnoccis al parmesà. Feien bona pinta i la salsa també.
I de segon els popets que ens van agradar moltissim.


No hay comentarios:

Publicar un comentario