6/6/13

Maionesa d'all

Quan arriba aquesta època de l'any sempre sóc més propensa a consumir maionesa. Molts plats d'estiu s'elaboren amb aquesta salsa tan bona i gustosa que realça qualssevol plat d'estiu, des d'una amanida de pasta o arrós fins a la tan esperada ensaladilla russa o el braçet de patata, que tan bo és també :)

Aquesta vegada l'hem fet per acompanyar un segon plat de peix i per untar amb pa, que així també està bonissima.


Ingredients:

4 dits generosos d'oli d'oliva verge extra
1 ou de la pagesa
2 grans d'all
1 rajolí de vinagre de vi
un polsim de sal

Elaboració:

S'agafen tots els ingredients i es posen al pot del turmix. Posem el turmix al fons de tot fins que quedi tot ben emulsionat. Veurem que fa una salsa espessa, senyal que tot ha quedat ben lligat.

Ara ja la tenim a punt per untar amb pa o pel que la volguem fer servir.

A mi personalment m'agrada més la maionesa amb all que l'all i oli, ja que l'untuositat que té aquesta salsa no la té l'all i oli. A més considero l'all i oli com a més per l'hivern i la maionesa fa més estiu. Quan la preparem per a l'ensaladilla russa, el braçet de patata o altres no hi posem all.


Pa sucat amb maionesa, una ricura

No hay comentarios:

Publicar un comentario