26/6/13

Tires de formatge i codony

No sóc massa de barrejar dolç i salat, però una combinació que si que m'agrada és la del codony amb el formatge. Ja sigui perquè el codony sol el trobo massa dolç o perquè sóc formatgera de mena, el cas és que combina bé.
  

I aquest dissabte vam provar de fer-ho!


Ingredients:

tires de formatge Edam
codony artesà (me'l va fer donar una companya de feina)
pa torrat
oli d'oliva verge extra

Elaboració:

Tallem les tires de formatge i tires de codony de la mateixa mida. Les posem com si féssim un Sandwich, amb el codony entre les dues tires de formatge.


Les passem per pa torrat i amb l'oli ben calent les fregim. Molt poquet i ràpid, lo just perquè tot just es comenci a fondre el formatge, però no del tot. Això sí si queda ros, més bo.


Bon profit :)


1 comentario:

  1. jolin que boo!! es un contrast magnific! petons

    ResponderEliminar