20/6/13

Mc Donald's a Lloret de Mar

Diumenge passat, aprofitant la Fira dels Americanos que es feia a Lloret ens vam quedar per allà a dinar i com que volíem les experiències que tan anuncien Mc Donald's doncs vam anar a dinar-hi!

Vam demanar dos Mc Menús, l'hamburguesa 1955, que porta  tomàquet cru, enciam, bacon fregit, ceba caramelitzada, carn de vedella, ketchup i salsa especial. No estava malament, ja que tot barrejat no et deixa notar el gust de la carn. La barreja entre els ingredients i la salsa ho emmascara un xic tot. Tot i que relació qualitat preu surt carissim anar al Mc Donald's a no ser que t'agafis alguna oferta de els que van fent, com els productes a 1 euro o els Mc Menús Easy que tenen ara i que surten més bé.


També vam provar una hamburguesa més petiteta, amb enciam, tomàquet, maionesa, formatge cheddar i maionesa. Personalment la vaig trobar més bona que l'anterior, tot i que més sosa això si.  Però almenys duia formatge :)


A mi el que si que m'agrada són les patates Deluxe. El gust que tenen, la textura i la salsa la trobo bona.


I una altra cosa bona són els Mc Flurrys, els trobo bonissims. Un got ple de gelat de nata, amb toppings a triar entre kit-kat, M&M, Oreos o Smarties.
T'ho serveixen ben esmicolat i amb sirop a triar entre xocolata, caramel o almívar de llet. I els tens afegint  dos euros demanant un Mc Menú, el preu normal són 2'5 euros. No és car per la quantitat que et donen.

Nosaltres vam menjar un Mc Flurry cada un amb M&M i jo amb almívar de llet i ell amb xocolata. Cal dir que els toppings te'ls vas trobant durant tot el gelat, no només n'hi ha al cim, ja que te'ls posen a través d'una cullera. Una dada interessant si no volem menjar un gelat de nata sol. Un bon sistema per gaudir tota l'estona dels M&M i la salsa.
És un gelat abundant.

Cal dir que entre la de xocolata i la d'almívar, tot i que m'agrada molt, la vaig trobar massa dolça, amb xocolata queda molt més bo el gelat!

Inconvenient molt gran del Mc Donald's: descripció del que porta cada hamburguesa!!!!!!!!!!!!!
M'agrada saber que porta abans de menjar-me-la!!!!! A vosaltres no?
I una altra cosa: no tenen Fanta de llimona :( Només de taronja, trobo que haurien de tenir més assortiment un establiment que disposa de menjar ràpid lligat a begudes ensucrades. No obstant a la pàgina web hi surt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario