Va de teca

Pàgines

  • Inici
  • Restaurants
  • Amb Estrella
  • Formatges
  • Vi
  • Cervesa
  • Vermut
  • Dietes
  • Masia Empordà
  • Premsa
  • Podcasts
  • Lectures
  • Viatges
  • Blog amic

13/6/13

Formatge: Chaussée aux Moines

Després del 1961, a dos passos de l'antic monasteri de St. Clément que els mestres formatgers elaboren amb el seu saber fer secretament reservat aquest formatge. Modelat i premsat a la seva lona, aquest desenvolupa una fina escorça daurada del seu refinament en cava.
50 anys després de la seva creació la recepta de l'elaboració d'aquest formatge és acuradament preservada.
Un formatge apreciat pel seu sabor únic i suau.

Fitxa tècnica

França: Pays de la Loire
Maduració: 3 mesos
Pes i forma: 340 el format estàndard, cilíndrica
Dimensions: D. 10 cm a 3-3'5 cm
Llet: Vaca 


Classificació:Premsats cuits
Productor: Varis


Cata:

És un formatge força aromàtic per ser de llet de vaca crua. L'escorça és més dura però i comestible. El seu interior és tovet, cremós i de gust bastant potent.


Publicat per Lídia a 17:45:00
Enviar por correo electrónicoEscribe un blogCompartir en XCompartir con FacebookCompartir en Pinterest
Tags: formatge

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Entrada más reciente Entrada antigua Inicio
Suscribirse a: Enviar comentarios (Atom)

NOVETAT!

NOVETAT!
Autora: Lídia Casademont

Segueix-me!

Facebook Twitter Instagram Pinterest Feed
Segueix-me per correu:
Powered by follow.it

Sobre l'autora

Diplomada en nutrició humana i dietètica, autora de tres llibres, articulista i col·laboradora ocasional de tot allò amb el món de la gastronomia en general i de la nutrició en particular.

Traductor

DIETES

Clica aquí per obtenir més informació sobre els 3 plans dietètics.




100 trucs per aprimar-se

100 trucs per aprimar-se
Autora: Lídia Casademont

Cuina i reaprofita!

Cuina i reaprofita!
Autora: Lídia Casademont

Què busques?

Administradors

  • Lídia
  • Lutherv

T'agrada?

Seguidors

Instagram!

Twitter

Tweets by LIDIACASADEMONT

Blocs enllaçats


Un Rincón Singular

La Vianda - Blog de Gremicarn

Blogs de Recetas

Núvol de tags

formatge (531) xocolata (347) pa (322) restaurants (273) amanida (140) pernil (129) cervesa (126) publicitat (114) pasta (111) gelat (108) croissant (90) coca (84) pizza (80) iogurt (68) arrós (55) bacallà (54) croquetes (54) hamburguesa (54) llibres (48) maionesa (40) canelons (38) mexicà (28) truita (27) calamars romana (24) coulant (24) braves (22) brunyols (22) Firatast (21) crepe (21) Magret d'ànec (19) Premi (19) castanya (18) Acústica (15) Tailandia (15) turró (15) barbacoa (14) coctail (14) kebab (13) calçotada (12) Fira Menjars del Món (10) pannini (7) galettes (5) Bretonne (4) König (4) carbonara (4) granissat (4) Mallorca (3) casament (3) salidou (3) Mèxic (2) Rússia (2) Moscou (1)

Blog recomanat a Rac1

Blog recomanat a Rac1
Recomanat el dia 06/07/2012

Rebañando

Rebañando
Receptes, menús, consells culinaris i llibres de cuina

Arxiu del bloc

  • ►  2024 (23)
    • ►  septiembre (1)
    • ►  junio (2)
    • ►  mayo (4)
    • ►  abril (4)
    • ►  marzo (5)
    • ►  febrero (4)
    • ►  enero (3)
  • ►  2023 (55)
    • ►  diciembre (9)
    • ►  noviembre (4)
    • ►  octubre (2)
    • ►  septiembre (5)
    • ►  agosto (7)
    • ►  julio (5)
    • ►  junio (7)
    • ►  mayo (4)
    • ►  abril (2)
    • ►  marzo (4)
    • ►  febrero (4)
    • ►  enero (2)
  • ►  2022 (51)
    • ►  diciembre (2)
    • ►  noviembre (3)
    • ►  octubre (3)
    • ►  septiembre (3)
    • ►  agosto (3)
    • ►  julio (4)
    • ►  junio (5)
    • ►  mayo (7)
    • ►  abril (2)
    • ►  marzo (5)
    • ►  febrero (3)
    • ►  enero (11)
  • ►  2021 (88)
    • ►  diciembre (8)
    • ►  noviembre (6)
    • ►  octubre (8)
    • ►  septiembre (9)
    • ►  agosto (10)
    • ►  julio (8)
    • ►  junio (10)
    • ►  mayo (9)
    • ►  abril (5)
    • ►  marzo (5)
    • ►  febrero (2)
    • ►  enero (8)
  • ►  2020 (132)
    • ►  diciembre (7)
    • ►  noviembre (12)
    • ►  octubre (13)
    • ►  septiembre (9)
    • ►  agosto (11)
    • ►  julio (14)
    • ►  junio (13)
    • ►  mayo (13)
    • ►  abril (13)
    • ►  marzo (11)
    • ►  febrero (10)
    • ►  enero (6)
  • ►  2019 (116)
    • ►  diciembre (9)
    • ►  noviembre (7)
    • ►  octubre (10)
    • ►  septiembre (6)
    • ►  agosto (5)
    • ►  julio (13)
    • ►  junio (9)
    • ►  mayo (11)
    • ►  abril (11)
    • ►  marzo (12)
    • ►  febrero (12)
    • ►  enero (11)
  • ►  2018 (112)
    • ►  diciembre (10)
    • ►  noviembre (18)
    • ►  octubre (13)
    • ►  septiembre (14)
    • ►  agosto (2)
    • ►  julio (3)
    • ►  junio (9)
    • ►  mayo (5)
    • ►  abril (6)
    • ►  marzo (8)
    • ►  febrero (11)
    • ►  enero (13)
  • ►  2017 (147)
    • ►  diciembre (12)
    • ►  noviembre (15)
    • ►  octubre (14)
    • ►  septiembre (14)
    • ►  agosto (8)
    • ►  julio (11)
    • ►  junio (13)
    • ►  mayo (13)
    • ►  abril (10)
    • ►  marzo (13)
    • ►  febrero (12)
    • ►  enero (12)
  • ►  2016 (148)
    • ►  diciembre (10)
    • ►  noviembre (12)
    • ►  octubre (14)
    • ►  septiembre (13)
    • ►  agosto (9)
    • ►  julio (14)
    • ►  junio (12)
    • ►  mayo (13)
    • ►  abril (12)
    • ►  marzo (13)
    • ►  febrero (12)
    • ►  enero (14)
  • ►  2015 (201)
    • ►  diciembre (12)
    • ►  noviembre (12)
    • ►  octubre (21)
    • ►  septiembre (3)
    • ►  agosto (9)
    • ►  julio (32)
    • ►  junio (14)
    • ►  mayo (16)
    • ►  abril (11)
    • ►  marzo (24)
    • ►  febrero (24)
    • ►  enero (23)
  • ►  2014 (217)
    • ►  diciembre (17)
    • ►  noviembre (19)
    • ►  octubre (18)
    • ►  septiembre (13)
    • ►  agosto (2)
    • ►  julio (14)
    • ►  junio (26)
    • ►  mayo (15)
    • ►  abril (20)
    • ►  marzo (29)
    • ►  febrero (17)
    • ►  enero (27)
  • ▼  2013 (267)
    • ►  diciembre (17)
    • ►  noviembre (19)
    • ►  octubre (43)
    • ►  septiembre (31)
    • ►  agosto (9)
    • ►  julio (27)
    • ▼  junio (24)
      • Canelons d'estiu
      • Tires de formatge i codony
      • Tastets surrealistes
      • Un capuccino Nexpresso
      • Repetim l'Angelus
      • Mc Donald's a Lloret de Mar
      • L'esmorzar d'InstaLloret
      • Conferència Carme Ruscalleda
      • Verdura fregida
      • Formatge: Chaussée aux Moines
      • Verat enfarinat i fregit
      • L'esmorzar d'Insta Setcases
      • L'esmorzar d'Insta Torroella
      • Les flors mel-líferes
      • Taller de cuina amb flors
      • Pota de pop a la brasa
      • Risotto de sobrassada i formatge
      • Els taps de Cadaqués
      • Maionesa d'all
      • Patates farcides
      • Eurofrits
      • Sorpresa: Búlgars!!
      • L'estiu ja és aquí!!
      • Espaguetis amb ous de llissa i nous
    • ►  mayo (28)
    • ►  abril (24)
    • ►  marzo (10)
    • ►  febrero (23)
    • ►  enero (12)
  • ►  2012 (209)
    • ►  diciembre (20)
    • ►  noviembre (23)
    • ►  octubre (17)
    • ►  septiembre (25)
    • ►  agosto (25)
    • ►  julio (18)
    • ►  junio (20)
    • ►  mayo (26)
    • ►  abril (4)
    • ►  marzo (19)
    • ►  febrero (8)
    • ►  enero (4)
  • ►  2011 (130)
    • ►  diciembre (13)
    • ►  noviembre (8)
    • ►  octubre (25)
    • ►  septiembre (5)
    • ►  agosto (17)
    • ►  julio (18)
    • ►  junio (6)
    • ►  mayo (12)
    • ►  abril (6)
    • ►  marzo (12)
    • ►  febrero (6)
    • ►  enero (2)

Qui em visita?

Recetas de cocina ¿Qué cocino hoy?
Buscador de Recetas – recetas de cocina y buscador de recetas
Top blocs de receptes

Google Tag 4

Adsense

Premi a un Blog Especial
[Novembre 2011]
Mis Cajones Desastres 
De Mis Cajones Desastres
Premi Best Blog
[Desembre 2011]
Mi mamá y su cocina 
De Mi mamá y su cocina
Premi Chica Bloguera
[Desembre 2011]
premiochica 
De La Cocina de Trini Altea
Premi Liebster Award
[Setembre 2012]
liebster 
De Mis Cajones Desastres
Con la tecnología de Blogger.
View My Stats