28/6/13

Canelons d'estiu

Sembla que comencen a pujar les temperatures i per tant ja venen més de gust receptes refrescants. Un plat senzill per fer a l'estiu però que queda molt bo són uns canelons freds que fa la meva mare.

Ingredients per a 18 canelons:

  • Plaques fàcils de caneló
  • 6 llaunes de tonyina amb oli de girassol
  • 250 g. de pernil dolç
  • 6 ous durs

- Per fer la maionesa:

  • oli de girassol, aprofitant també el de les llaunes, així també agafa gust de tonyina
  • 1 ou

Elaboració:


Bullim els ous. Per altra banda remullem la pasta dels canelons en aigua tèbia i deixem refredar.
Barregem el pernil dolç, la tonyina i els ous durs i els passem per la picadora. Piquem fins que obtinguem una mescla amb la qual farcirem els canelons.



Per altra costat, agafem un ou i una generosa quantitat d'oli i batem amb el turmix fins a aconseguir una salsa homogènia, la maionesa. Disposem a farcir els canelons i els posem en una safata amb la maionesa al cim.


Decorem amb un xic d'ou dur ratllat, pernil dolç i tonyina desmenussada i ja ho tíndriem!

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario