6/6/13

Pota de pop a la brasa

Un dels meus plats preferits, últimament en tinc molts :), serà que em coincideix que sempre hi ha alguna cosa o altre :)
 

Doncs si ara toca el pop, m'agrada molt a la gallega, però en aquesta ocasió l'he menjat a la brasa. Un xic més laboriós de fer, que no difícil.

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 pop mitjanet
  • Sal Maldon
  • oli d'oliva verge extra
  • pebre vermell fumat
  • patata

Elaboració:

Primer es compra el pop fresc i es congela.
El dia abans de menjar-lo es deixa descongelar a la nevera. Una vegada descongelat s'estaborneix contra el marbre de la cuina perquè es trenquin els teixits i quedi ben tendre, s'escalda i es bull.
Ara ja podem fer-lo a la brasa i una vegada cuit, amanir-lo amb un bon raig d'oli, sal Maldon i pebre vermell.

Pots acompanyar el pop amb patata laminada com a base i amanida amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra, sal Maldon i pebre vermell. Queda bonissim!

És una delícia, queda molt gustós i de fàcil mastegar, ja que queda ben tendra Veieu la bona pinta que fa!


Si vas a algun bar de tapes d'aquests que ara estan tant de moda, et posen una pota de pop més petita que aquesta amb una patata al caliu d'acompanyament i et cobren uns 12 euros. Per poc més tens tot el pop i en mengem 4 persones.

No hay comentarios:

Publicar un comentario