Un dels meus plats preferits, últimament en tinc molts :), serà que em coincideix que sempre hi ha alguna cosa o altre :)
Doncs si ara toca el pop, m'agrada molt a la gallega, però en aquesta ocasió l'he menjat a la brasa. Un xic més laboriós de fer, que no difícil.
Ingredients per a 4 persones:
Elaboració:
Primer es compra el pop fresc i es congela.
El dia abans de menjar-lo es deixa descongelar a la nevera. Una vegada descongelat s'estaborneix contra el marbre de la cuina perquè es trenquin els teixits i quedi ben tendre, s'escalda i es bull.
Ara ja podem fer-lo a la brasa i una vegada cuit, amanir-lo amb un bon raig d'oli, sal Maldon i pebre vermell.
Pots acompanyar el pop amb patata laminada com a base i amanida amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra, sal Maldon i pebre vermell. Queda bonissim!
És una delícia, queda molt gustós i de fàcil mastegar, ja que queda ben tendra Veieu la bona pinta que fa!
Si vas a algun bar de tapes d'aquests que ara estan tant de moda, et posen una pota de pop més petita que aquesta amb una patata al caliu d'acompanyament i et cobren uns 12 euros. Per poc més tens tot el pop i en mengem 4 persones.
Ingredients per a 4 persones:
- 1 pop mitjanet
- Sal Maldon
- oli d'oliva verge extra
- pebre vermell fumat
- patata
Elaboració:
Primer es compra el pop fresc i es congela.
El dia abans de menjar-lo es deixa descongelar a la nevera. Una vegada descongelat s'estaborneix contra el marbre de la cuina perquè es trenquin els teixits i quedi ben tendre, s'escalda i es bull.
Ara ja podem fer-lo a la brasa i una vegada cuit, amanir-lo amb un bon raig d'oli, sal Maldon i pebre vermell.
Pots acompanyar el pop amb patata laminada com a base i amanida amb un bon raig d'oli d'oliva verge extra, sal Maldon i pebre vermell. Queda bonissim!
És una delícia, queda molt gustós i de fàcil mastegar, ja que queda ben tendra Veieu la bona pinta que fa!
Si vas a algun bar de tapes d'aquests que ara estan tant de moda, et posen una pota de pop més petita que aquesta amb una patata al caliu d'acompanyament i et cobren uns 12 euros. Per poc més tens tot el pop i en mengem 4 persones.
No hay comentarios:
Publicar un comentario