25/8/12

De nou al Foster's Hollywood

Avui dissabte hem anat a dinar al Foster's Holywood :)
Ja em va agradar l'altra vegada que hi vam anar així que hem decidit repetir per a poder provar les altres varietats d'hamburgueses.

Hi havia un personal diferent, però amable.

En fi anem a lo que anem, ens hem demanat una hamburguesa de carn de vedella amb formatge Philadelphia i ceba caramel.litzada, la Philadelphia Onion Burger. Molt ben presentada, amb un panet amb sèsam i les seves patates fregides d'acompanyament, enciam, tomàquet i maionesa. tot correcte, excepte que hi faltava més quantitat de ceba caramel.litzada a l'hamburguesa.



 Per beure jo un kas de llimona de màquina amb refilled, te l'emplenen tantes vegades com vols, està molt bé això! I en Ramon una Mahou de mig litre. 

Quant als postres, jo m'he demanat un cheese and chocolate cake, que és un pastís de formatge amb una base de xocolata un xic densa  servit amb nata i xocolata, en teoria calenta, però a la pràctica estava a temperatura ambient. Ara a l'estiu, de fet, no passa res. El pastís m'ha agradat, me l'imaginava més cremós, amb menys base de xocolata i més quantitat de formatge, que era precisament la part més suau. La nata d'acompanyament deliciosa, no se d'on la treuen però és molt densa. M'agrada molt aquesta nata, enlloc l'he provada igual. Segur que és força artificial, no obstant m'encanta!


En Ramon ha repetit un Oreo Cookie Sundae, que és una copa amb dues boles de gelat de vainilla, salsa de xocolata, nata i trossets de galeta oreo, senzillament genial. És el millor postres per a degustar tota la nata. I la mescla del gelat, amb la nata i la xocolata és una delícia, per repetir!



1 comentario:

  1. ¡Por favor, qué perdición, vaya fotos, estoy con la baba que no paro! ¡Qué rico todo!
    Besos y feliz semana.
    http://comerespecial.blogspot.com

    ResponderEliminar