Ahir vam preparar-nos un xic més de menjar mexicà.
Uns nachos amb guacamole i unes tortillas amb provolone, xampinyons i xoriç.
Ingredients per als nachos amb guacamole:
- nachos, vam fer-nos mig paquet
- 2 alvocats madurs
- 2 cebes tendres petites
- 1 tomàquet del pebrot mitjà
- sal
- pebre
- Salsa Valentina
Ingredients per a las tortillas:
- 4 tortillas
- uns 100g. de xampinyons
- unes rodelles de xoriç
- 2 rodelles de formatge Provolone amb espècies
- sal
- oli d'oliva verge extra
- Salsa Valentina
Elaboració:
- Per al guacamole, pelem els alvocats, els traiem el pinyol i els aixafem en un plat. Hi afegim el tomàquet pelat tallat molt petit, les dues cebes tendres també tallades el més petit que puguem, sal, pebre i un xic de salsa Valentina, que ens hi donarà un toc picant. Es barreja tot bé i ja el tindríem!
- I per fer el farcit de les tortillas, agafem els xampinyons, els rentem ben nets i els laminem. Els posem en una paella amb un xic d'oli ben calent i els fregim.
Per altra banda, agafem el xoriç, en tallem unes quantes rodelles i l'afegim al la paella on tenim els xampinyons per a fregir-lo també.
Quan tot està fregit, posem la rodella de Provolone al cim i l'escalfem un minut al microones que se'ns desfaci el formatge.
Barregem tot bé, amb els xampinyons i el xoriç i ja podem muntar les tortillas!
Uns nachos amb guacamole i unes tortillas amb provolone, xampinyons i xoriç.

- nachos, vam fer-nos mig paquet
- 2 alvocats madurs
- 2 cebes tendres petites
- 1 tomàquet del pebrot mitjà
- sal
- pebre
- Salsa Valentina

- 4 tortillas
- uns 100g. de xampinyons
- unes rodelles de xoriç
- 2 rodelles de formatge Provolone amb espècies
- sal
- oli d'oliva verge extra
- Salsa Valentina
Elaboració:
- Per al guacamole, pelem els alvocats, els traiem el pinyol i els aixafem en un plat. Hi afegim el tomàquet pelat tallat molt petit, les dues cebes tendres també tallades el més petit que puguem, sal, pebre i un xic de salsa Valentina, que ens hi donarà un toc picant. Es barreja tot bé i ja el tindríem!
- I per fer el farcit de les tortillas, agafem els xampinyons, els rentem ben nets i els laminem. Els posem en una paella amb un xic d'oli ben calent i els fregim.
Per altra banda, agafem el xoriç, en tallem unes quantes rodelles i l'afegim al la paella on tenim els xampinyons per a fregir-lo també.
Quan tot està fregit, posem la rodella de Provolone al cim i l'escalfem un minut al microones que se'ns desfaci el formatge.
Barregem tot bé, amb els xampinyons i el xoriç i ja podem muntar les tortillas!
Que rico, me encanta, besos
ResponderEliminar¡Por favor, cómo me gusta! ¡Qué rico!
ResponderEliminarBesos y feliz día.
http://comerespecial.blogspot.com