Avui per dinar, hem decidit fer una fideuà tot aprofitant el mig litre de caldo Aneto per a paella de l'altra dia.
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Primer de tot, pelem l'all i el laminem per fregir-lo a la paella on elaborarem la fideuà. Així ens gafarà el gust de l'all. Una vegada l'haguem fregit el retirem i el reservem per afegir-lo al final de la cocció.
Ara ja podem rentar el pebrot vermell i tallar-lo trossets petits.
El fregim a la paella amb un raiget d'oli d'oliva.
Quan ja estigui quasi cuit, hi afegim els fideus.
Després dels fideus ja hi evoquem el mig litre de caldo i el vas d'aigua i anem remenant fins que es vagi absorbint el caldo.
Quan ja veiem que no queda suc, hi incorporem els musclos i l'all laminat fregit.
Apaguem el foc. Deixem reposar un parell de minuts i servim.
Ingredients per a 2 persones:
- 200g. de fideus cabell d'àngel
- 1 gra d'all
- 1 pebrot vermell petit
- oli d'oliva verge extra
- 500 ml. de caldo per a paella Aneto
- 8 musclos naturals Calvo
- un got d'aigua
Elaboració:
Primer de tot, pelem l'all i el laminem per fregir-lo a la paella on elaborarem la fideuà. Així ens gafarà el gust de l'all. Una vegada l'haguem fregit el retirem i el reservem per afegir-lo al final de la cocció.
Ara ja podem rentar el pebrot vermell i tallar-lo trossets petits.
El fregim a la paella amb un raiget d'oli d'oliva.
Quan ja estigui quasi cuit, hi afegim els fideus.
Després dels fideus ja hi evoquem el mig litre de caldo i el vas d'aigua i anem remenant fins que es vagi absorbint el caldo.
Quan ja veiem que no queda suc, hi incorporem els musclos i l'all laminat fregit.
Apaguem el foc. Deixem reposar un parell de minuts i servim.
No hay comentarios:
Publicar un comentario