11/8/12

Avui: fideuà

Avui per dinar, hem decidit fer una fideuà tot aprofitant el mig litre de caldo Aneto per a paella de l'altra dia.

Ingredients per a 2 persones:


Elaboració:



Primer de tot, pelem l'all i el laminem per fregir-lo a la paella on elaborarem la fideuà. Així ens gafarà el gust de l'all. Una vegada l'haguem fregit el retirem i el reservem per afegir-lo al final de la cocció.


Ara ja podem rentar el pebrot vermell i tallar-lo trossets petits.


El fregim a la paella amb un raiget d'oli d'oliva.


Quan ja estigui quasi cuit, hi afegim els fideus.




Després dels fideus ja hi evoquem el mig litre de caldo i el vas d'aigua i anem remenant fins que es vagi absorbint el caldo.


Quan ja veiem que no queda suc, hi incorporem els musclos i l'all laminat fregit.


Apaguem el foc. Deixem reposar un parell de minuts i servim.



No hay comentarios:

Publicar un comentario