25/8/12

Amanida amb un amaniment de mostassa...

Avui farem una amanida diferent! I això perquè? doncs perquè l'empresa "La Chinata" ens va enviar ara ja fa uns dies alguns dels seus meravellosos productes gourmet. Un d'ells era una salsa de mostassa i mel que vam fer servir per amanir la nostra amanida.


Ingredients:

- Enciam meravella
- Carrota
- Rabanets
- cogombre
- Tomàquet del pebrot
- Amaniment de mel i mostassa "La Chinata" 


- Daus de formatge curat
- Tires fines de pernil dolç

Elaboració:

- Tallem tot l'enciam, una vegada ben net, a tires fines.
- Pelem la carrota i la fem a rodelles i el mateix fem amb el cogombre
- Rentem bé els rabanets i els partim en quatre parts.
- Rentem i pelem el tomàquet del pebrot i el tallem.
- Una vegada tenim tots els vegetals tallats, els emplatem i hi posem l'amaniment especial de mel i mostassa. Ho barregem bé i finalment hi afegim daus de formatge i tires fines de pernil dolç.


No hay comentarios:

Publicar un comentario