25/8/12

Regals d'aniversari

Aquest passat dimecres dia 22 d'agost va ser el meu aniversari, vaig fer 30 anys. Sí vaig canviar de número, com tothom diu o vaig entrar al club dels trenta :)

Va ser un dia d'estiu calorós però molt profitós. I vaig rebre un munt de regals!

Per part dels meus pares:

- Un vestit blau marí de ratlles, tipus mariner

- Un rellotge taronja fluorescent d'aquells de la corretja de silicona
- Un pintallavis permanent de color coral, molt bonic
- Un llibre de gastronomia: "El vasco que no comía demasiado"
- Uns bombonets d'estiu de Lindt, són aquells farcits de xocolata líquida tan bons
- Un jersei de la Minnie i en Mickey rosa, molt xula

Per part del meu marit (que seriós que sona):


- L'anell de la nina de plata de Tous, era l'única peça que em faltava per tenir tot el conjunt
- Un llibre de gastronomia: "Sal de vainilla", de l'Ada Parellada
- Tres pacs; un per a fer bombons, un altre per a elaborar mini muffins i un per cuinar mini pastissos salats
- I com a colofó un brownie de xocolata i nous, amb la bona col.laboració de la meva sogra, amb unes espelmetes per bufar dels 30 anys!


Va ser un dia esplèndid, va començar molt bé, amb un petonet i va acabar igual, però amb un postres boníssim per finalitzar el sopar bo, tota a punt ja d'obrir tots aquests regals que vaig haver de cercar pel pis mitjançant notes com a pista :) Una idea original, em va encantar!

I per si això no fos poc, ahir divendres, inicilament havíem d'anar a buscar-nos un kebab, com molts divendres solem fer :) Però justament allà al davant de la botiga ens vam trobar la Marta, l'Edu, la Laura i en Jordi!!!!!!!!!!!! Sorpresa!!!!!!!!!!!!! Vam anar a sopar tots plegats amb l'Imma, l'Albert, la Marian, la Laia i els petits per a celebrar els meus 30 anys.


Va estar guay també, vam sopar al Restaurant l'Ou d'Or, altrament conegut com a Ca la Flora. I després d'un bon àpat, els postres, un gelat de torró amb crema cremada i les espelmetes dels trenta anys, a bufar doncs i a demanar un desig!
I ells em van regalar un smartbox d'un àpat per a dues persones, senzillament genial! Anava en una bossa de regal platejada molt xula i una postal firmada per tots! I em van convidar a sopar :)
Perfecte tot! Després a prendre alguna coseta i a dormir...

No hay comentarios:

Publicar un comentario