18/8/12

Pago Pago

L'estiu és temps de sortir, anar a sopar en una terrassa, sortir a fer algun gelat artesà, prendre alguna beguda refrescant en un bon ambient...
Doncs això és el que vam fer dimecres, dia de la festa de Santa Maria. És el primer any que no ho celebrem a l'apartament dels meus tius amb la meva avia :(


Però ja ens ho vam muntar bé igualment.
A l'estiu s'ha d'anar al Pago Pago, és una cita indispensable. Cadires de bambú i taules de fusta a la terrassa, envoltat de palmeres, crea un bon ambient. És un local de pollastres a l'ast, però aquests pollastres són especials. Són com una mena de picantons. Te'l serveixen amb una cistella de mimet. Mig pollastre amb patates fregides per cadascú. El pollastre és deliciós. Té la pell ben cuita i crec que estan macerats amb espècies i all. Em recorda als pinxos moruns :)


La seva particularitat és que te'l menges amb els dits, no et serveixen coberts. Això m'agrada, està bé que tothom s'enguarri igual que tu i disfrutes més podent escurant. I com que tothom ho fa, no passa res!


Les patates d'acompanyament són d'allò més normals, però sucades amb maionesa i ketchup i algunes banyades en el suc de pollastre queden bones.
De preu no és car, mig pollastre amb patates costa 5'90 euros i si vols les salses per a les patates, maionesa i ketchup, són 0'60 de suplement. Una canya 1'30 i una fanta 1'80. Tots plegat 15'50 per a dues persones.

Això si, si voleu anar-hi, ha de ser ben d'hora perquè s'emplena moltissim. I és que tothom vol anar al Pago Pago!

Em va agradar anar-hi! I després a fer un gelat artesà a Roses a una gelateria italiana, tot passejant des de Santa Margarida. Jo em vaig demanar el de ferrero rocher i el de nutella, que normalment són els meus preferits, però aquí no em van agaradar tant. En canvi el de snickers que es va demanar la meva parella estava bonissim i molt encertat.I pel camí de tornada un granissat de llimona tot esperant l'hora de veure els focs artificials. Si és que a l'estiu no es para...

1 comentario:

  1. Pues la verdad no es nada caro y si además degusta el pollo en un buen ambiente, mejor que mejor, besos

    ResponderEliminar