6/9/12

Casual fruit

Que bé, quina il.lusió! L'empresa Casual Fruit ha col.laborat en el meu blog i ha tingut la gentilesa d'enviar-me unes quantes mostres dels seus productes. Anem a conèixe'ls un xic:
Casual Fruit apareix per donar solució a una demanda latent: menjar sa entre hores i fora de casa.
Permet disfrutar del plaer de la fruita amb tan sols obrir una bossa: sense necessitat de pelar-la, sense restes i sense embrotar-se les mans.

Casual Fruit es presenta amb l'objectiu d'oferir una alterantiva verdaderament saludable en el sector dels snacs.
Casual Fruit es fonamenta en tres idees:

- Programa "5 al dia"- És un producte saludable ja que equival a 1 de les 5 fruites que, segons la OMS; s'han de prendre cada dia.

- La qualitat- És un producte d'alta qualitat, tant per l'origen dels seus ingredients com pel seu procés d'elaboració.

- El sabor i la textura "crunchy"- Aquesta proposta innovadora combina els beneficis de la fruita fresca i el blat, que permet aconseguir l'efecte cruixent, tan desitjat en els snacs tradicionals.

La gama es presenta en tres sabors, elaborats amb una recepta exclusiva a partir de poma verda, pinya i fruits vermells, i ingredients completament procedents del blat. El resultat és un producte únic, saborós d'alta qualitat i cruixent.


Com a innovació, Casual Fruit utilitza la tècnica de la liofilització per a garantitzar la total conservació dels nutrients de la fruita fresca.

La liofilització és un procés que extreu l¡aigua per sublimació, a base de combinar altes pressions i baixes temperatures. Durant aquest procés, s'elimina l'aigua que passa d'estat sòlid a gasós, sense passar per l'estat líquid.

Així, a diferència de la fruita deshidratada, la liofilització preserva l¡estructura molecular de la fruita garantitzant la seva total assimilació per l'organisme.

Aquests tecnologia, a més, permet obtenir una textura cruixent i un sabor deliciós sense la necessitat d'olis, sucres afegits, gluten o conservants de cap tipus.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario