La setmana passada, després de l'aniversari d'en Ramon i un dia abans del meu sant, vam fer una mini escapada a Madrid. Vam aprofitar un regal de la Vida es Bella que ens van fer uns amics pel casament. Així doncs vam triar per dormir una estada en un parador a l'hotel Botanico situat a Sant Lorenzo del Escorial. Era un paratge molt bonic, envoltat d'un bon paisatge i l'hotel era acollidor i bufó. Ja al matí, després del magnífic esmorzar-buffet a la terrassa de l'hotel ja vam poder visitar l'Escorial i posteriorment acabar de passar el dia a Madrid fins l'hora d'agafar l'avió de tornada a Girona, amb un Ryanair.
El primer dia que vam arribar a Madrid, a les vuit del matí ja hi erem, un dels llocs que vam anar a visitar va ser "Caramelos Paco". Aquesta botiga té un aparador únic a Madrid: ple de centenars de caramels i piruletes de tots els colors, mida i sabors. Va ser oberta per Francisco Moreno i la seva dona Hipòlita, el 1936. En el seu interior, a més de caramels hi ha figuretes de sucre (conillets, porquets, ninetes, formatgets amb ratolins, etc.) De fabricació pròpia en la seva majoria.
Pujant pel mateix carrer Toledo vam parar-nos a dinar a la "Taberna de San Isidro". Vam llegir el menú del dia a la pissarra de fora i vam decidir a entrar. El local tenia el seu encant, i el menjar no estava gens malament. Aquí teniu el menú de d'aquell dia.

Per beure una cervesa ben freda i una aigua amb gel, per passar la calor que feia, que entre tant caminar i la calor, ja teníem ganes de seure tranquilament a fer un bon àpat amb aire condicionat.
El primer dia que vam arribar a Madrid, a les vuit del matí ja hi erem, un dels llocs que vam anar a visitar va ser "Caramelos Paco". Aquesta botiga té un aparador únic a Madrid: ple de centenars de caramels i piruletes de tots els colors, mida i sabors. Va ser oberta per Francisco Moreno i la seva dona Hipòlita, el 1936. En el seu interior, a més de caramels hi ha figuretes de sucre (conillets, porquets, ninetes, formatgets amb ratolins, etc.) De fabricació pròpia en la seva majoria.
De primer jo em vaig demanar l'ensaladilla russa casolana, que és un dels meus plats preferits, i amb la calor que feia, entrava molt bé. llàstima que hi havia molta patata i poca verdura i tonyina, l'ou
correcte.
En Ramon es va demanar els xampinyons farcits de pernill a la planxa. Molt bons, però escassos.
Com a segon vam coincidir amb els ous trencats amb patates i pernil. Eren molt bons, no podíem anar a Madrid i no provar els seus "huevos rotos".
De postres, jo un pudin casolà molt bo, i la meva parella unes natilles, correctes.
El menú va estar bé, tot casolà, el servei justet quan a amabilitat.
Very good, es muy buena ruta. Felicidades
ResponderEliminar