25/8/12

Esmorzar al Palau lo Mirador

Ja sé que vaig una mica tard, però ara completant l'àlbum de casament que ens va regalar la meva cosina, vaig recopilar fotos i aquestes de l'esmorzar no les vaig posar al blog.Entre la lluna de mel i tot plegat ho havia anat deixant. Doncs res aquí us deixo amb unes quantes fotos de l'esmorzar de l'endemà del nostre gran dia :)

L'esmorzar va estar molt bé, hi havia un petit bufet però molt complert amb una taula amb d'embotits variats: llonganissa, pernil dolç i salat, entre altres.


 També hi havia com unes quatre varietats de formatges, molt bons tots. Per combinar l'embotit uns panets de cereals bonissims i llesques de pa rodó normal o integral, molt encertat també. El pa sucat amb un bon oli, que aquest no estava gens malament, tomàquet i sal estava deliciós. Al bufet tampoc hi faltaven tot tipus de caixetes petites de cereals, iogurts, tot tipus de melmelades individuals i sobrets de cola-cao.


Els croissants de mantega eren una delícia, i les napolitanes petites de xocolata també, tot i que no tant com el croissant.. El suc de taronja normalet al igual que el cafè amb llet. Un detall que està molt bé és que ja hi havien els bikinis fets i torrats. Te'ls podies escalfar al seu torrapà i voilà!




No hay comentarios:

Publicar un comentario