No sé per quina raó però a l'estiu sempre em ve més de gust menjar una paella. Serà perquè a les terrasses i als xiringuitos de la platja l'anuncien tant? :)
Doncs bé, nosaltres hem decidit fer-ne avui. Gràcies a diferents productes que han tingut el plaer d'enviar-nos Aneto, Calvo i Montsià hem fet una deliciosa paella, anem a veure com:
Ingredients per a dues persones:
- 500 ml de caldo per a paella Aneto
- 100 ml d'aigua
- mitja llauna de musclos naturals Calvo
- 200 g. d'arrós extra Monstià
- un grapat de pèsols
- oli d'oliva verge extra
- 1 pebrot italià mitjà
Elaboració:
Rentem i tallem el pebrot a daus petits. El posem a la paella per fregir am,b un xic d'oli d'oliva verge extra.
Quan estigui poc fet, hi afegim l'arrós. Ho anem coent tot i hi evoquem el caldo Aneto.
Quan bulli abaixem el foc i anem deixant que el caldo es vagi absorbint. Hi tirem els pèsols i un vaset d'aigua
Deixem uns cinc minutets més aproximadament, hi afegim els musclos en llauna Calvo i el seu suc.
Esperem dos minuts que l'arrós reabsorbeixi el brou i apaguem el foc.
Deixem reposar un minut més i ja es pot servir!
Doncs bé, nosaltres hem decidit fer-ne avui. Gràcies a diferents productes que han tingut el plaer d'enviar-nos Aneto, Calvo i Montsià hem fet una deliciosa paella, anem a veure com:

- 500 ml de caldo per a paella Aneto
- 100 ml d'aigua
- mitja llauna de musclos naturals Calvo
- 200 g. d'arrós extra Monstià
- un grapat de pèsols
- oli d'oliva verge extra
- 1 pebrot italià mitjà
Elaboració:
Rentem i tallem el pebrot a daus petits. El posem a la paella per fregir am,b un xic d'oli d'oliva verge extra.
Quan estigui poc fet, hi afegim l'arrós. Ho anem coent tot i hi evoquem el caldo Aneto.
Quan bulli abaixem el foc i anem deixant que el caldo es vagi absorbint. Hi tirem els pèsols i un vaset d'aigua
Deixem uns cinc minutets més aproximadament, hi afegim els musclos en llauna Calvo i el seu suc.
Esperem dos minuts que l'arrós reabsorbeixi el brou i apaguem el foc.
Deixem reposar un minut més i ja es pot servir!
Que bueno tiene que estar ese arroz, me tomaba ahora mismo un plato, besos
ResponderEliminar