6/8/12

Madrid, el 2on dinar

Al mateix carrer Toledo va ser on vam fer el nostre segon dinar. Gairebé davant d'on havíem dinat el dia abans. De fet ja vam veure que tenien un bon menú el 1er dia, així que vam anar-hi exprés a llegir el menú del dia de la pissarra a veure que oferien aquell dia.
I ens va agradar molt. No era un local per turistes, era per gent de la zona, un bar dels de tota la vida.
Sense aire condicionat, amb una cambrera decidida i molt eficient. De seguida ja ens va demanar la nota i ens portar una gerra d'aigua freda amb glaçons, una cervesa per petició de la meva parella i una panera amb un pa, que feia una bona pinta. Llàstima que no vaig demanar cap plat amb salsa per poder-lo catar.


El menú que oferien estava bé, quatre plats de primer i quatre més de segon per triar, postres, aigua o vi i pa per només 9 euros. Relació qualitat preu era bona i sobretot les racions eren abundants.

De primer, per passar un xic la calor, vam optar pel gaspatxo amb tropezones. Et servien el plat fondo ple de gasptaxo amb tres vols de ceràmica amb cogombre tallat a cuadrets, ous dur picat i ceba trossejada. Correcte tot.


De segon jo em vaig demanar uns seitons fregits amb amanida. L'amanida no era massa bona, enciam iceberg, tomàquet dura i carrota ratllada i l'oli pèssim, però els seitons eren deliciosos. Sense espina, oberts i amb un arrebossat perfecte. Gens oliosos i ben cruixents. Un plat abundant.


La meva parella també va provar l'abundància amb una cuixa de xai lletó amb patates panadera i ceba. Molt ben cuita la carn, un plat ben formós, i l'acompanyament molt bo també.



Com a postres, no tenien massa per triar, era tipus casolà. Vam provar unes natilles artesanes amb coca. Eren uns postres bons però densos, amb tota la coca tallada a trossets empapada de les natilles.


1 comentario:

  1. La verdad es que yo lo paso fatal cada vez que voy a Madrid (o a cualquier otro sitio) por lo de la comida. Siempre debo ir a los mismos sitios para asegurarme que no me va a pasar nada. ¡Ojalá pudiera tomar muchas de las cosas que has puesto que tienen una pinta fantástica! :(
    ¡Que disfrutes de tu estancia por Madrid!
    Besos y feliz semana.
    http://comerespecial.blogspot.com

    ResponderEliminar