25/8/12

Brownie de xocolata i nous

Aquest és el meravellós postres que vaig tenir pel meu aniversari: un brownie de xocolata i nous!

Ingredients:

- 150 g. de xocolata negra
- 100 g. de mantega
- 2 rovells d'ou
- 25 g. de sucre
- 2 clares d'ou
- 40 g. de sucre
- 30 g. de farina
- 75 g. de nous

Elaboració:

- Fonem la xocolata en un bol al microones, vigilant que no es cremi. Hi afegim la mantega desfeta i ho remenem bé.
- Batem els rovells d'ou i els 25 g. sucre.
- A part, muntem les clares a punt de neu amb el sucre restant, els 40 g.
- I ara ja barregem la xocolata fosa, amb les clares, els rovells i el sucre i hi incorporem les nous trinxades i la farina.
- Ho remenem tot bé fins a aconseguir una massa homogènia.
- Untem amb mantega un motlle llarg i hi evoquem la massa per enfornar-la al bany maria durant 15 minuts a 200º.
- Finalment el deixem refredar i el desmotllem amb cura i aquí el teniu!



No hay comentarios:

Publicar un comentario