L'altra dia ens vam fer uns panninis casolans. A vegades si et sobra alguna cosa d'embotit o tens algun tall de carn per la nevera que t'ha quedat d'algun àpat pot gastar-lo elaborant uns panninis.
Ingredients:
- mitja barra de pa, nosaltres vam fer servir una provençal
- 1 pot de tomàquet natural
- formatge gouda
- tacos de gall d'indi (d'embotit)
- formatge de cabra
- oli d'oliva verge extra
- sal
- orenga
Elaboració:
- Primer de tot posem el tomàquet a fregir amb un xic de sal i oli d'oliva.
Mentre parteixes el pa per la meitat i talles el gall d'indi en taquets petits i també el formatge de cabra.
- Una vegada el tomàquet ja està fregit, l'escampes al pa, hi poses el daus de gall d'indi, els daus de formatge de cabra i algunes llesques de gouda.
- Hi espolses un xic d'orenga i ho forneges fins que els formatges es desfasin.
I voilà :)
Ingredients:
- mitja barra de pa, nosaltres vam fer servir una provençal
- 1 pot de tomàquet natural
- formatge gouda
- tacos de gall d'indi (d'embotit)
- formatge de cabra
- oli d'oliva verge extra
- sal
- orenga
Elaboració:
- Primer de tot posem el tomàquet a fregir amb un xic de sal i oli d'oliva.
Mentre parteixes el pa per la meitat i talles el gall d'indi en taquets petits i també el formatge de cabra.
- Una vegada el tomàquet ja està fregit, l'escampes al pa, hi poses el daus de gall d'indi, els daus de formatge de cabra i algunes llesques de gouda.
- Hi espolses un xic d'orenga i ho forneges fins que els formatges es desfasin.
I voilà :)
No hay comentarios:
Publicar un comentario