21/7/17
19/7/17
Amanida freda de mongetes
La llegum és un aliment molt sa que s'hauria de menjar com a mínim un cop per setmana. A l'hivern barrejades amb verdures o guisades ens escalfaran bé i a l'estiu la millor manera de consumir-les és en forma d'amanida. Precisament les llegums admeten molts tipus d'ingredients diferents. A casa som molt partidaris d'idear diferents amanides per a refrescar-nos una mica. Avui us en presento una molt lleugera i fàcil de fer amb ingredients de temporada, com el tomàquet de Montserrat i el cogombre.
17/7/17
[#Vi] @AvgvstvsForvm Chardonnay
A Va de Teca, fa uns mesos havíem parlat d'un parell de vins, el Merlot-Syrah i el Look, d'aquest celler de la D.O. Penedès que està situat al vell mig de la via Augusta, motiu pel qual es dóna nom a aquest celler originari de El Vendrell, Avgvstvs Forum i que es remunten als voltants dels anys 80, quan van plantar les primeres vinyes ben a prop del mar Mediterrani.
14/7/17
12/7/17
[#Cervesa] @Singha_Beer #Tailàndia
Nom: Singha
Marca: Singha
Tipus: Pale Lager
Fabricant: Boon Rawd Brewery
Origen: Bangkok, Tailàndia
Fermentació: Baixa
Grau: 5%
Ingredients: Aigua, maltai llúpol.
Mida: 33cl
Web: Singha Beer
10/7/17
Formatge Mahala
Ja sabeu que a casa som molt formatgers. Per això sempre que anem a algun lloc ens fixem amb els formatges de la regió i aquesta vegada, de la nostre escapadeta a Bilbao, vam portar un formatge basc d'una granja d'un petit poble Leaburu, Guipúscoa.
7/7/17
Aperitius amb pasta brick
La pasta bric dóna molt de joc a la cuina. Podem arribar a fer moltes receptes amb ella i presentacions diferents ja que s'adapta a diferents formes que li volem donar. Ens serveix tant per a preparacions salades com dolces.
Nosaltres en aquest cas hem fet algunes cosetes a picar salades i una de dolça.
De salat hem optat per dos farciments diferents, una amb espinacs i formatge de cabra i l'altre amb formatge per fondre, tipus Edam.
Nosaltres en aquest cas hem fet algunes cosetes a picar salades i una de dolça.
De salat hem optat per dos farciments diferents, una amb espinacs i formatge de cabra i l'altre amb formatge per fondre, tipus Edam.
5/7/17
.@info_plain Bikinis de chutney de tomàquet i olives negres amb mozzarella
Què és Plain & Simple?
The Pantry és una empresa nova que creu fermament en els productes naturals i en fer les coses de forma senzilla i tradicional. Cuinant i creant perquè els seus productes tinguin un sabor real, natural i exquisit.
La seva fàbrica està ubicada a Deifontes, un poble de la província de Granada. Una petita micro fàbrica on es treballa de forma artesanal.
Les seves receptes han estat utilitzades per la seva família al llarg dels anys i, a més, n'han provat de noves i millorat, intentant donar-lis el toc especial que els caracteritza.
Els seus productes porten només ingredients naturals, sense additius ni conservants artificials, ni colorants, ja siguin naturals o artificials.
Tots els seus productes s'elaboren en olles tradicionals, la seva matèria prima és trossejada a ma i els pots s'omplen manualment. No existeix cap procés industrialitzat.
Els ingredients amb els qual treballen són comprats a proveïdors de qualitat, tant a distribuïdors com a agricultors i pagesos de la zona.
Disposen d'una àmplia gama de productes artesans gourmet, des de melmelades on poder gaudir de la fruita sencera fins als deliciosos xutneys agredolços de diferents varietats que tan bé acompanyen qualssevol plat.
Nosaltres hem combinat un dels seus xutneys, concretament el de tomàquet i olives negres i l'hem combinat amb un formatge italià que es fon molt bé, la mozzarella.
The Pantry és una empresa nova que creu fermament en els productes naturals i en fer les coses de forma senzilla i tradicional. Cuinant i creant perquè els seus productes tinguin un sabor real, natural i exquisit.
La seva fàbrica està ubicada a Deifontes, un poble de la província de Granada. Una petita micro fàbrica on es treballa de forma artesanal.
Les seves receptes han estat utilitzades per la seva família al llarg dels anys i, a més, n'han provat de noves i millorat, intentant donar-lis el toc especial que els caracteritza.
Els seus productes porten només ingredients naturals, sense additius ni conservants artificials, ni colorants, ja siguin naturals o artificials.
Tots els seus productes s'elaboren en olles tradicionals, la seva matèria prima és trossejada a ma i els pots s'omplen manualment. No existeix cap procés industrialitzat.
Els ingredients amb els qual treballen són comprats a proveïdors de qualitat, tant a distribuïdors com a agricultors i pagesos de la zona.
Disposen d'una àmplia gama de productes artesans gourmet, des de melmelades on poder gaudir de la fruita sencera fins als deliciosos xutneys agredolços de diferents varietats que tan bé acompanyen qualssevol plat.
Nosaltres hem combinat un dels seus xutneys, concretament el de tomàquet i olives negres i l'hem combinat amb un formatge italià que es fon molt bé, la mozzarella.
Suscribirse a:
Entradas (Atom)