18/4/17

[#Vi] @AvgvstvsForvm Merlot-Syrah

En aquesta ocasió tenim el gust de provar un dels fantàstics vins dels Cellers Avgvstvs Forvm.
Es tracta d'un vi negre, amb una mica de criança, concretament d'uns 7 mesos en barrica de roure francès.



S'ha vinificat a partir de les dues varietats que duu al seu nom, el merlot i el syrah. Tal i com ens indiquen, s'han vinificat per separat, fent-li una fermentació a 22º i aplicant-li un petit període de pre-fermentació de 3 dies addicionals. Passada aquesta fase, es va aplicar la criança de 7 mesos en bóta de roure i a continuació, després de filtrar-lo, es va aplicar una altra criança de 6 mesos mes en dipòsit d'inox.


Crec que és un vi indicat per qualsevol tipus àpat, per molt que hi hagi gent que sempre recomana els negres per acompanyar carns, guisats o plats forts amb caràcter, tot i que crec que és algo a gust de consumidor i per tant també és apte per prendre peix o simplement en copa com un plaer personal.


Cos: de cos pronunciat, amb força gota quan al movem dins la copa.
Color: de color granatós molt fosc, aclarint-se una mica a les vores, tot deixar entreveure .
Aroma: Una aroma potent, agradable al nas i que a mi em recorda a una mena de dolçor amb caràcter que em preparar pel gust a continuació.
Gust: Molt agradable, de primeres es nota aspre, deixant-se notar als laterals de la llengua per passar cap al fons amb un punt dolç que es deixava entreveure al olorar-lo.



Nom: Avgvstvs Merlot-Syrah
Celler: Avgvstvs Forvm
Pertany a la D.O. Penedès


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario