Ara aviat arriba el Nadal i això vol dir molts àpats familiars, però també vol dir moltes previsions de compra de productes que a vegades sobren. Turrons que passat el Nadal ja no ens venen de gust, polvorons que ja n'estem cansats, bombons que ja no volem per no engreixar-nos, entre altres dolços.
En aquesta recepta nosaltres hem aprofitat un d'aquests dolços de Nadal que no hem donat temps a que sobri. També es pot fer amb galetes que ens hagin quedat un xic remullides, ja que conserven el sabor i el gust però no el cruixent, cosa que en aquesta recepta no ens cal.
Ingredients:
- 1 paquet de nevaditos
- 600 ml litre de xocolata desfeta
- coco ratllat
Elaboració:
Desmenussem els nevaditos i els posem en un bol. Els aixafem amb l'ajuda d'una forquilla i ja tindríem la base.
Paralel-lament fem la xocolata desfeta, n'hi ha d'haver força quantitat per tal que la base quedi empapada.
Una vegada feta la xocolata l'evoquem sobre la base i deixem refredar.
Espolssem coco ratllat al cim per donar color i gust i el guardem a la nevera fins servir-lo.
El podem treure de la nevera mitja horeta abans de menjar-lo ja que així no serà tan fred.

Queda un pastís bo i molt fàcil de fer. La base també es podria fer melindros, magdalenes o coca.
Nosaltres ens vam reservar algun nevadito i ens els vam acompanyar amb una bona xocolata desfeta, que ara amb la fred sempre ve de gust.