11/12/14

Consells últils per a la conservació de les taronges i mandarines

Com que estem en plena temporada d'aquests cítrics tan dolços, bons i sans, us deixaré alguns consells per a la seva òptima conservació:

- Recorda que són fruits naturals, això tenint en compte on els compris clar!, que no han estat sotmesos a tractaments amb conservants, amb la qual cosa s'aconsella col·locar la fruita en un lloc fresc, sec i ben ventilat.


- Es recomana també observar-les cada dia. Si per algun motiu es fa malbé alguna taronja o mandarina de forma aïllada, s'ha de retirar quan abans per evitar que puguin perjudicar les altres peces del voltant. Les taronges i les mandarines recent  agafades, si estan airejades convenientment, poden aguantar al seu punt òptim entre 10 i 15 dies, o fins i tot més.

No fa falta conservar-les a la nevera, perquè poden mantenir-se sense problemes a temperatura ambient, sempre que estiguin allunyades de fonts de calor com radiadors de calefacció, forn de la cuina, etc.

A mi no crec que em durin més de 15 dies, principalment perquè aquestes clementines que m'han enviat des de Supernaranjas són dolces com la mel.

Post patrocinat

No hay comentarios:

Publicar un comentario