Ara aviat arriba el Nadal i això vol dir molts àpats familiars, però també vol dir moltes previsions de compra de productes que a vegades sobren. Turrons que passat el Nadal ja no ens venen de gust, polvorons que ja n'estem cansats, bombons que ja no volem per no engreixar-nos, entre altres dolços.
En aquesta recepta nosaltres hem aprofitat un d'aquests dolços de Nadal que no hem donat temps a que sobri. També es pot fer amb galetes que ens hagin quedat un xic remullides, ja que conserven el sabor i el gust però no el cruixent, cosa que en aquesta recepta no ens cal.
Ingredients:
Elaboració:
Desmenussem els nevaditos i els posem en un bol. Els aixafem amb l'ajuda d'una forquilla i ja tindríem la base.
Paralel-lament fem la xocolata desfeta, n'hi ha d'haver força quantitat per tal que la base quedi empapada.
Una vegada feta la xocolata l'evoquem sobre la base i deixem refredar.
Espolssem coco ratllat al cim per donar color i gust i el guardem a la nevera fins servir-lo.
El podem treure de la nevera mitja horeta abans de menjar-lo ja que així no serà tan fred.
Queda un pastís bo i molt fàcil de fer. La base també es podria fer melindros, magdalenes o coca.
Nosaltres ens vam reservar algun nevadito i ens els vam acompanyar amb una bona xocolata desfeta, que ara amb la fred sempre ve de gust.
En aquesta recepta nosaltres hem aprofitat un d'aquests dolços de Nadal que no hem donat temps a que sobri. També es pot fer amb galetes que ens hagin quedat un xic remullides, ja que conserven el sabor i el gust però no el cruixent, cosa que en aquesta recepta no ens cal.
Ingredients:
- 1 paquet de nevaditos
- 600 ml litre de xocolata desfeta
- coco ratllat
Elaboració:
Desmenussem els nevaditos i els posem en un bol. Els aixafem amb l'ajuda d'una forquilla i ja tindríem la base.
Paralel-lament fem la xocolata desfeta, n'hi ha d'haver força quantitat per tal que la base quedi empapada.
Una vegada feta la xocolata l'evoquem sobre la base i deixem refredar.
Espolssem coco ratllat al cim per donar color i gust i el guardem a la nevera fins servir-lo.
El podem treure de la nevera mitja horeta abans de menjar-lo ja que així no serà tan fred.
Queda un pastís bo i molt fàcil de fer. La base també es podria fer melindros, magdalenes o coca.
Nosaltres ens vam reservar algun nevadito i ens els vam acompanyar amb una bona xocolata desfeta, que ara amb la fred sempre ve de gust.
Quina bona pinta, i sembla senzillet de fer, això m'agrada!
ResponderEliminarPetonets
Elena