10/12/14

Espaguetis a la bolognesa verda

La pasta a casa ens agrada molt. És un aliment molt versàtil, combina bé amb tot. Aquesta vegada hem elaborat una bolognesa normal i corrent però amb salsa de tomàquet verd, que hi dóna un toc i un gust diferent.


Ingredients per a 2 persones:

  • 250 g. d'espaguetis
  • tomàquet verd de la Despensa Mexicana
  • 1 ceba mitjana de Figueres
  • 150 g. de carn picada de porc (una botifarra picada)
  • oli d'oliva verge extra
  • sal
  • pebre
  • formatge ratllat Edam

Elaboració:

Pelem i rentem la ceba. La trinxem ben petita i la sofregim amb un bon raig d'oli d'oliva.

Parale-lament fregim la carn en una altra paella i reservem. Mentre posem a bullir els espaguetis.
Una vegada fregida la ceba hi incorporem la salsa de tomàquet, fins que aquesta es redueixi.


Un cop reduit el tomàquet hi posem la carn i els espaguetis bullits ja. Salpebrem i remenem i emplatem amb formatge ratllat al cim.



Notes: aquesta recepta també es pot fer amb carn picada de vedella o de pollastre si preferim o sobretot si volem alleugerir-ne una mica el contingut calòric.


No hay comentarios:

Publicar un comentario