La pasta a casa ens agrada molt. És un aliment molt versàtil, combina bé amb tot. Aquesta vegada hem elaborat una bolognesa normal i corrent però amb salsa de tomàquet verd, que hi dóna un toc i un gust diferent.
Ingredients per a 2 persones:
Elaboració:
Pelem i rentem la ceba. La trinxem ben petita i la sofregim amb un bon raig d'oli d'oliva.
Parale-lament fregim la carn en una altra paella i reservem. Mentre posem a bullir els espaguetis.
Una vegada fregida la ceba hi incorporem la salsa de tomàquet, fins que aquesta es redueixi.
Un cop reduit el tomàquet hi posem la carn i els espaguetis bullits ja. Salpebrem i remenem i emplatem amb formatge ratllat al cim.
Notes: aquesta recepta també es pot fer amb carn picada de vedella o de pollastre si preferim o sobretot si volem alleugerir-ne una mica el contingut calòric.
Ingredients per a 2 persones:
- 250 g. d'espaguetis
- tomàquet verd de la Despensa Mexicana
- 1 ceba mitjana de Figueres
- 150 g. de carn picada de porc (una botifarra picada)
- oli d'oliva verge extra
- sal
- pebre
- formatge ratllat Edam
Elaboració:
Pelem i rentem la ceba. La trinxem ben petita i la sofregim amb un bon raig d'oli d'oliva.
Una vegada fregida la ceba hi incorporem la salsa de tomàquet, fins que aquesta es redueixi.
Un cop reduit el tomàquet hi posem la carn i els espaguetis bullits ja. Salpebrem i remenem i emplatem amb formatge ratllat al cim.
Notes: aquesta recepta també es pot fer amb carn picada de vedella o de pollastre si preferim o sobretot si volem alleugerir-ne una mica el contingut calòric.
No hay comentarios:
Publicar un comentario