5/12/14

Fira del pa i la xocolata

Fa uns dies, concretament el passat diumenge dia 16 de novembre, es va celebrar la Fira del Pa i la Xocolata a Sant Gregori.

És una fira molt concorreguda i cada any va en augment, ja que hi ha més parades i moltes activitats relacionades amb la xocolata. Es fan tallers de piruletes pels petits i altres de cuina amb xocolata per grans.

Durant tot el dia es pot gaudir dels productes de xocolata que venen i que es també es poden degustar. Al matí obren la fira amb una xocolatada i a l'hora de berenar ofereixen pa i xocolata per a tothom.

Nosaltres aquest any hi hem anat com a instagramers i val a dir, que a part de visitar el poble, hem pogut gaudir d'un bon esmorzar a base de llesquetes de pa sucat amb tomàquet, sal i oli i acompanyat d'un tall d'embotit (botifarra blanca, negre, llonganissa o formatge). Com a dolços muffins de xocolata amb trossets de xocolata, brunyols de vent i croissants. I el millor de tot virutes de xocolata i teules de xocolata trossejades, tot una perdició per mi.


Per beure sucs de fruita, begudes carbonatades o cafè amb llet. Un esmorzar molt complert, molt ben servit i amb reposició constant, sobretot de la xocolata, que semblava que mai s'acabaven les teules, sempre n'anaven traient.


I per acabar una cosa a dir molt important i que em va fer molt feliç i és que vaig quedar 3era en el concurs d'Instagram, amb una foto de paisatge. Molts feliç del premi que properament veure-ho al bloc...

No hay comentarios:

Publicar un comentario