Ara està de moda fer el Cafè Dalgona i la veritat és que no m'estranya, és una bona cosa, només en necessiten tres ingredients i llestos!
Una manera de tastar alguna cosa nova sense sortir de casa :)
Té el seu origen a Corea del Sud i el nom li ve d'uns caramels seus que tenen el mateix gust. La beguda es basa en una mescla a parts iguals de cafè, aigua i sucre. Anem a veure!
Ingredients:
Elaboració:
Posem en un bol el cafè, el sucre i l'aigua i ho batem tot a mà o amb l'ajuda d'una escumadora.
S'hi ha d'estar una estona, fins que obtinguem una crema espessa.
Agafem un got on hi posem llet freda i al cim la nostra crema de cafè i a gaudir!
Consells de degustació:
Podeu ometre el sucre si sou dels que preneu el cafè sense sucre o simplement no en voleu consumir.
També podeu optar per afegir fructosa.
Queda bo amb llet freda i a l'estiu amb glaçons i tot.
Valor nutricional:
Les calories variaran en funció de si feu servir llet sencera, semi o desnatada com a base i també del sucre que hi afegiu per a la preparació de la crema.
Una manera de tastar alguna cosa nova sense sortir de casa :)
Té el seu origen a Corea del Sud i el nom li ve d'uns caramels seus que tenen el mateix gust. La beguda es basa en una mescla a parts iguals de cafè, aigua i sucre. Anem a veure!
Ingredients:
- 2 cullerades de cafè soluble, que es dissolgui bé
- 2 cullerades de sucre
- 2 cullerades d'aigua calenta
- llet freda
Elaboració:
Posem en un bol el cafè, el sucre i l'aigua i ho batem tot a mà o amb l'ajuda d'una escumadora.
S'hi ha d'estar una estona, fins que obtinguem una crema espessa.
Agafem un got on hi posem llet freda i al cim la nostra crema de cafè i a gaudir!
Consells de degustació:
Podeu ometre el sucre si sou dels que preneu el cafè sense sucre o simplement no en voleu consumir.
També podeu optar per afegir fructosa.
Queda bo amb llet freda i a l'estiu amb glaçons i tot.
Valor nutricional:
Les calories variaran en funció de si feu servir llet sencera, semi o desnatada com a base i també del sucre que hi afegiu per a la preparació de la crema.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario