8/5/20

[#Recepta] Coca de xocolata

A vegades he tastat coques de xocolata que fan bona pinta però que després quan les menges són seques, no us ha passat?

Doncs avui us deixo amb una recepta que ha fet el meu pare d'una Coca de xocolata tendra i esponjosa i humida que és una delícia i fàcil de fer!


Ingredients:
  • 250 gr de farina de blat tamitzada
  • 80 gr. de cacau pur
  • 2 sobres de gasificant
  • un pessic de sal
  • 210 gr. de sucre
  • 3 ous
  • 180 ml d'oli
  • 300 ml d'aigua calenta

Elaboració:

Agafem un bol i incorporem la farina tamitzada.
Afegim el cacau en pols i remenem.
Posem els dos sobres de gasificant, la sal, el sucre, els ous, l'oli i l'aigua calenta i barregem bé tota la mescla.
Evoquem la barreja en un motlle apte pel forn amb el forn pre-escalfat a 175º durant 30 minuts.


Consells de degustació:

Us sortirà una coca tan esponjosa i gustosa que no us caldrà res més però sempre hi ha la opció de partir-la per la meitat i posar-hi alguna melmelada o més xocolata o dolç de llet, com ha fet el meu pare, que és molt golós ;)


La veritat però és que hi combina bé!

Valor nutricional:

És una coca que porta força sucre, així que el podríem canviar per fructosa, que es pot coure el forn i així no ingerim tan de sucre innecessari.


Maridatge:

Amb un got de llet freda combina bé i també amb un cafè amb llet o capuccino.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario