Aquests dies de confinament tota la meva família cuina i fa receptes noves, i jo les tasto ;)
La recepta que us proposo avui és una que vaig passar al meu germà perquè ell em preguntava com fer galetes i com que li encanta el coco, li vaig passar unes amb coco que són fàcils de fer i realment delicioses!
Ingredients per a unes 24 galetes:
Elaboració:
Bateu la mantega amb el sucre fins a obtenir una crema. Afegiu els ous i els rovells. Incorporeu el coco ratllat i deixeu reposar a la nevera fins que agafi'n consistència.
Feu-ne boletes i les aplaneu una mica per distribuir-les a la safata del forn.
Coeu-les uns 10 minuts a 180ºC o fins que veieu que vinguin rosses.
Deixeu-les refredar i ja les podeu degustar!
Aquesta recepta és de la Gemma Clofent que va fer per la revista Cuina.
Consells de degustació:
Es pot fer amb 3 ous sencers i així no ens sobraran les clares.
Valor nutricional:
El coco és molt energètic, concretament unes 600 kcal/100 gr., per tant no n'hem d'abusar. Per contra aporta molta fibra, cosa que impedeix que el sucre en sang puji bruscament i proporciona energia de llarga durada.
Gràcies als seus minerals com el potassi, el coure, el zinc, el ferro, el seleni i el fòsfor fa que sigui un bon remineralitzant. Ideal per a èpoques de desgast o pèrdua de pes.
La recepta que us proposo avui és una que vaig passar al meu germà perquè ell em preguntava com fer galetes i com que li encanta el coco, li vaig passar unes amb coco que són fàcils de fer i realment delicioses!
Ingredients per a unes 24 galetes:
- 150 gr. de sucre
- 50 gr. de mantega
- 2 ous
- 2 rovells d'ou
- 200 gr. de coco
Elaboració:
Bateu la mantega amb el sucre fins a obtenir una crema. Afegiu els ous i els rovells. Incorporeu el coco ratllat i deixeu reposar a la nevera fins que agafi'n consistència.
Feu-ne boletes i les aplaneu una mica per distribuir-les a la safata del forn.
Coeu-les uns 10 minuts a 180ºC o fins que veieu que vinguin rosses.
Deixeu-les refredar i ja les podeu degustar!
Aquesta recepta és de la Gemma Clofent que va fer per la revista Cuina.
Consells de degustació:
Es pot fer amb 3 ous sencers i així no ens sobraran les clares.
Valor nutricional:
El coco és molt energètic, concretament unes 600 kcal/100 gr., per tant no n'hem d'abusar. Per contra aporta molta fibra, cosa que impedeix que el sucre en sang puji bruscament i proporciona energia de llarga durada.
Gràcies als seus minerals com el potassi, el coure, el zinc, el ferro, el seleni i el fòsfor fa que sigui un bon remineralitzant. Ideal per a èpoques de desgast o pèrdua de pes.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
Tiene una pintaza increible. Me la guardo
ResponderEliminar