El Restaurant Can Lladó es troba a Viladesens, un poblet on gairebé hi has d'anar express però almenys trobem un lloc per menjar casolà que està molt bé.
Disposen d'una sala amb arcades, taules i cadires de fusta, més tipus rústic. Sempre està ple i per tant hi ha molt de guirigall, però ja se sap, és un restaurant de batalla, amb un servei ràpid i atent.
Disposen d'un menú diari on per 11 euros menges amanida, 1er, 2on plat, postres i cafè, pa, aigua i vi. I els caps de setmana l'oferta s'amplia amb diferents menús, n'hi ha un de 16 euros, que seria com un de dia laborable però amb menys plats a triar i més elaborats, un altre per 22 euros amb un pica-pica amb fritura que realment val la pena i aleshores un de 25 euros amb graellada de peix i el més car, que val 30 euros, el de llagosta.
Precisament aquest és el que vam triar. Consta d'un pica pica molt complert i una llagosta de segon, amb postres, una ampolla de cava o vi blanc i cafè.
El pica-pica ens va agradar, a més cal dir que el cava que hi entra està molt bé de relació qualitat-preu, al igual que els plats que ofereix aquest restaurant.
Sobretot no us perdeu el seu arròs que el fa el dijous i el divendres dins del menú de cada dia.
I ara si, us ensenyo el que vam tastar;
- Pernil de jabugo amb coca de pa
- Foie amb melmelada de figues, servit amb torradetes fa que el plat desmillori, unes llesquetes de pa tallat ben fi i torrat millorarien tan la presentació com el gust
- Anxoves de l'Escala
- Gambes de Palamós
- Vieires gratinades
De segon llagosta, això us diré que era congelada, però ja ens ho va informar el cambrer.
I per postres el mític braç de gitano que fan ells, més ample del que estem habituats i amb el sucre ben torrat i farcit de nata.
Molt bo si us agrada la nata.
Disposen d'una sala amb arcades, taules i cadires de fusta, més tipus rústic. Sempre està ple i per tant hi ha molt de guirigall, però ja se sap, és un restaurant de batalla, amb un servei ràpid i atent.
Disposen d'un menú diari on per 11 euros menges amanida, 1er, 2on plat, postres i cafè, pa, aigua i vi. I els caps de setmana l'oferta s'amplia amb diferents menús, n'hi ha un de 16 euros, que seria com un de dia laborable però amb menys plats a triar i més elaborats, un altre per 22 euros amb un pica-pica amb fritura que realment val la pena i aleshores un de 25 euros amb graellada de peix i el més car, que val 30 euros, el de llagosta.
Precisament aquest és el que vam triar. Consta d'un pica pica molt complert i una llagosta de segon, amb postres, una ampolla de cava o vi blanc i cafè.
El pica-pica ens va agradar, a més cal dir que el cava que hi entra està molt bé de relació qualitat-preu, al igual que els plats que ofereix aquest restaurant.
Sobretot no us perdeu el seu arròs que el fa el dijous i el divendres dins del menú de cada dia.
I ara si, us ensenyo el que vam tastar;
- Pernil de jabugo amb coca de pa
- Foie amb melmelada de figues, servit amb torradetes fa que el plat desmillori, unes llesquetes de pa tallat ben fi i torrat millorarien tan la presentació com el gust
- Anxoves de l'Escala
- Gambes de Palamós
- Vieires gratinades
De segon llagosta, això us diré que era congelada, però ja ens ho va informar el cambrer.
I per postres el mític braç de gitano que fan ells, més ample del que estem habituats i amb el sucre ben torrat i farcit de nata.
Molt bo si us agrada la nata.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario