2/11/18

[#Restaurant] Moaburger a Cracòvia

El Moaburger és un local modern, acollidor, juvenil, cèntric i on fan unes hamburgueses bonissimes.

Està situat prop de la Plaça de Cracòvia, concretament a ul. Mikolajska 3. Si aneu de vacances a Cracòvia no us ho podeu perdre!


El local és desenfadat, quan entres vas a la cua i mentre vas mirant a la pissarra les varietats d'hamburgueses que tenen. N'hi ha de vedella, xai,  pollastre i fins i tot vegetarianes.



Una vegada demanes et donen una cullera de fusta amb el número de comanda i esperes a agafar lloc en una de les diferents taules de fusta del local, a compartir entre altres comensals tot esperant la teva hamburguesa.


Si tens sort trobes algun lloc, sinó cal esperar que algu s'aixequi, tot i que si no voleu esperar podeu anar-hi a hores menys concorregudes.


Són 200 gr. d'una carn de vedella de primera servida en un panet artesà.


 La quantitat d'ingredients és força generosa.


Una hamburguesa molt complerta.



A nosaltres ens va agradar molt, vam optar per una amb salsa barbacoa que portava bacon i jo una de petita, de 100 gr, amb enciam, tomàquet, cogombre, formatge Cheddar, quètchup i maionesa i cal dir que si ho sé me la demano gran :(


Per beure, una cervesa i una llimonada artesana, que cal dir que de totes les llimonades que vaig beure a Polònia, aquesta és la que més em va agradar. Era la que més ben elaborada estava, amb suc de llimona i no només aigua i trossos com en altres llocs.


El preu molt econòmic, cada hamburguesa val entre 4 i 5 euros i la beguda uns 2 euros.


La relació qualitat-preu ja veieu que és excel·lent.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario