16/11/18

[#Recepta] @SemillasFito Carpaccio de tomàquet amb parmesà i olivada

Recordeu els tomàquets Monterosa? L'altra dia us els vaig presentar en una recepta de tomàquets farcits amb formatge de cabra o olivada. Doncs avui us proposo una altra manera de degustar-los, amb un carpaccio, una forma elegant i fàcil de preparar-los!



Ingredients:
  • 2 tomàquets Monterosa
  • Parmesà
  • Olivada verda
  • Sal i pebre
  • Oli d'oliva verge extra
Elaboració:

Rentem els tomàquets ben nets i els tallem ben fins, el màxim que puguem.
Els disposem en un plat maco i els hi afegim el formatge Parmesà ratllat i l'olivada.
Amanim amb sal, pebre i un bon raig d'oli d'oliva.
Presentem el plat i a gaudir!


Consells de degustació:

Com sempre, podem canviar el formatge Parmesà per un altre com un Gruyère o un formatge blau o fins i tot frescos com la ricotta, la burrata o el mató.


Valor nutricional:

Es tracta d'una recepta molt lleugera ja que el tomàquet té poques calories i l'energia ens ve del formatge i de l'olivada, però al no haver-n'hi un excés no dispara el contingut calòric del plat.
És ideal per a un sopar lleuger, acompanyat d'una fruita o un iogurt com a postres.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario