23/11/18

[#Polònia] Good Lood a #Cracòvia

Abans d'anar a Cracòvia vaig estar buscant les millors gelateries de la ciutat ja que havia sentit a dir que els gelats eren tan o més bons que a Itàlia. I jo no sé si és així, perquè quan vaig anar a Itàlia era molts petita i en tinc un record més llunyà, però el que si us puc assegurar és que a Cracòvia les gelats són boníssims. I a més allà la gent en consumeix molts, val que ara fa calor i abans els estius eren més fresquets però els polonesos tenen filosofia de gelat.


Avui us ensenyo una de les gelateries recomanades, Good Lood, es troba al Barri jueu de Cracòvia i està plena de gent del barri, no és un establiment massa turístic.


Quan entrem, tres noies servint un darrera l'altre, la gent entra i surt i trien el seu gelat preferit. No tenen molts de gustos, però si uns de diaris i uns que van canviant segons el dia.


Jo em demano el de caramel salat, la joia de la casa, fet amb caramel i sal rosa de l'Himàlaia. Un gelat exquisit i amb una textura ben cremosa. Em va agradar molt aquest gust i la mescla entre el dolç del caramel i el salat és molt bona.


El de xocolata negra de la meva parella també és deliciós, amb un gust potent.


De preu no arriba a 3 euros cada gelat, però amb una generosa quantitat i una qualitat excel·lent que costa trobar en altres gelats molt més cars.
 

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario