26/11/18

[#Restaurant] Ca l'Ermità

Avui us presento un restaurant que no us recomano, però ja sabeu que jo us ensenyo tots els restaurants on menjo. Es tracta de Ca l'Ermità, un restaurant situat a dalt de l'Ermita de Lourdes de Manlleu, un lloc preciós amb unes bones vistes, llàstima del menjar.


Nosaltres vam anar-hi en un menú de 18 euros, on de primer teniem una amanida amb embotits variats i de segon carn a la brasa i postres amb cafè i xarrup.



El preu no és car si menges una bona amanida catalana amb embotit de qualitat i una bona graellada de carn servida amb patates fregides i/o verdura a la brasa, amés d'unes postres casolanes, que és el que t'esperes en un lloc així. Doncs malauradament la cosa va anar diferent :(


De primer ens van servir una plata amb amanida de bossa variada amb embotit, pel meu gust, no de suficient qualitat ni quantitat i això després de mitja hora d'espera. Sort que amb el pa rodó sucat amb tomàquet feies més coixí.


Una hora més tard van portar una altra safata amb la carn a la brasa, gairebé tots els trossos estaven molt passats de cocció, alguns cremats directament, una llàstima, després de tanta estona d'espera. I altra vegada va fallar la quantitat, un tall de botifarra, un de panxeta, un de costelló i un de galta era insuficient per persona.


En una altra plata venien patates fregides amb la pell i altra vegada escasses.

Jo vaig poder triar les parts menys cremades

I quan a les postres, res casolà, jo vaig optar per un coulant de xocolata, que me'l van servir amb sirop de maduixa i la meva parella va optar per un Sacher, farcit amb melmelada de maduixa enlloc d'albercoc i no massa bo.


Per beure vi blanc i negre de la casa i agua.

No sé vosaltres però jo crec que pel que vam menjar pagar 18 euros és una mala relació qualitat-preu.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario