8/11/18

.@cuinacat VII Dia Cuina amb la millor llonganissa

Aquest any per la Fira Gastronòmica del Porc i la cervesa de Manlleu, la revista Cuina que cada any (el 2016 el podeu veure aquí i el 2017 aquí) ens hi convida a passar el dia, vam visitar la Cansaladeria Molist.

I perquè aquesta cansaladeria i no una altra amb les tantes que hi ha a Manlleu, doncs perquè la llonganissa elaborada per en Toni Molist de la Cansaladeria Molist de Manlleu va guanyar el 1er Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional.


Amb aquest reconeixement es vol vetllar per la qualitat i millora dels productes càrnis tradicionals, així com del seu foment, la innovació, la promoció i difusió dels oficis relacionats amb la carn i els seus derivats.

Un jurat format per diferents experts relacionats amb el món de la gastronomia i amb el món de la carn van coincidir en que la llonganissa guanyadora fos la de la Cansaladeria Molist.

Nosaltres vam ser benvinguts al seu obrador, que es va fer petit amb tant de blocaire però tot i així els germans Molist ens van atendre amb un bon somriure i ens van fer una bona explicació.

Ens van comentar el procés per elaborar-la i vam poder veure l'assecador de llonganisses.

Vam finalitzar la visita amb un tast dels seus embotits, botifarra d'ou, bull blanc, cansalada, llom, somaia i com no la seva famosa llonganissa, que per cert estava bonissima!

Una carn de bona qualitat, ben assecada i amb el toc just del pebre, una delícia.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario