23/8/17

Cafè del Parc

Al bell del Parc del Migdia, un excel.lent espai on poder passejar al centre de Girona, trobem una cafeteria i restaurant buffet lliure vegetarià, el Cafè del Parc. Nosaltres com no, l'hem volgut tastar!


La ubicació del restaurant és molt bona, pots aparcar molt a prop i arribar-hi tot passejant. El restaurant és lluminós, tot envoltat de vidre amb vistes al jardins.




Per un preu d'11'50 euros amb beguda inclosa tens una gran diversitat de plats a triar tots ells vegetarians. Una paret amb taules plenes de diferents plats que pots anar agafant si et fan més o menys gràcia. Hi havia un apartat per fer-te l'amanida al teu gust amb enciam, escarola, ceba, pastanaga, raves, cogombre, blat de moro. També gaspatxo ja fet amb una gerra amb els seus corresponents picatostes per afegir, humus amb torradetes per servir-te, així com diferents pans a triar entre els quals hi havia focacia, integral o pa blanc.


Pels més còmodes també tenien amanides fetes, algunes amb fruites, altres amb fruits secs o amb patata.


Els llaminers també gaudeixen amb les seves croquetes de peix i marisc, hamburgueses vegetarianes molt gustoses, quiches de verdures i dues classes de pizza, una margarita i una altra amb verdura.


De pasta només oferien uns espirals amb salsa d'espinacs molt bons, la veritat.


Aquell dia van fer un guisat de peix amb sèpia molt gustós, massa fort pel meu gust, però ben cuinat.


De guarnicions vam tastar uns moniatos al forn i pastanaga bonissima, ambdós preparacions molt dolces però ens van agradar.


Les postres eren variades, sent petits pastissets de postres de músic, de fruites, de formatge i gerds, de crema, braçet de nata amb sucre cremat, un tipus rus amb pinyons i dolç de llet, una delícia aquest.



Mousse de xocolata a granel, així com crema catalana. Pels més sans fruita com síndria o meló.


La veritat és que el buffet lliure t'ofereix la possibilitat de provar plats vegetarians que potser en condicions normals no t'atreviries a tastar, i si que és veritat que en un buffet se sol menjar més del compte però almenys tenim la tranquil·litat que són productes a base de verdura, quinoa, llegum, que no vol dir que siguin lleugers, només més sans.

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario