25/8/17

.@FincaLaRosala Vermut amb ametlles violeta

Com ens agraden els vermuts a l'estiu, i és que aquest any ens hi hem aficionat.


Tenim tants vermuts diferents a tastar i tants bons productes per combinar-los. Podem fer des d'unes senzilles patates xips fins a unes xips de verdures ecològiques amb sal de mar.




Pensem que quan més bo i de qualitat sigui el producte més gaudirem d'una bona vermutada. Així que som-hi!



Nosaltres per a l'ocasió hem fet un pica-pica variat i delicatessen, és per això que hem triat unes ametlles gentilesa de Finca La Rosala. No es tracta d'unes ametlles qualssevol sinó d'unes ametlles violeta, amb el calibre més alt de la varietat llargueta, amanida amb una mixtura especial composta per canya de sucre integral i aroma de flor de violeta i amb un posterior torrat artesà al forn.


El resultat és una ametlla lleugerament dolça amb un elegant sabor a violeta capaç de sorprendre al paladar més exigent i sofisticat.


Aquesta ametlla es pot degustar sola o pot servir per acompanyar un assortiment d'ibèrics, sobretot de pernil o també pates.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario