17/8/17

.@info_plain Llesca de pagès amb mozzarella i chutney de tomàquet i olives negres

Amb una bona llesca de pa de pagès podem fer un sopar molt bo, combinant-la amb formatge, pernil ibèric o fuet. Però en aquesta ocasió volíem canviar del típic pa amb embotit i hem decidit fer:

Llesca de pa de pagès amb mozzarella i chutney de tomàquet i olives negres, una combinació la del formatge fos amb aquest potent chutney.

   

Ingredients per a dues llesques:


Elaboració:

Agafem la llesca i hi disposem la mozzarella tallada a làmines fines i el chutney.


Ho enfornem fins que la llesca quedi ben cruixent i la mozzarella es fongui.
Bon profit!


Consells de degustació:

Podríem afegir més ingredients com ara alguna fulla de rúcula per donar-hi color i un gust més particular.
Enlloc de la mozzarella també hi podríem posar un altra formatge com ara un de cabra, que té un gust més potent. També quedaria bo amb un formatge curat sobre una torradeta.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario