Arriba l'estiu i amb ell les ganes de cuidar-se més i prendre aliments més lleugers. Doncs avui us parlaré d'un caldo fet a base de pastanaga, una hortalissa que a més ens ajudarà a aconseguir un bronzejat més lluminós i durador.
El caldo de pastanaga ecològic Anteo és ric en betacarotè (provitamina A), la qual es transforma en retinol (vitamina A) en el nostre organisme.
La vitamina A ens ajuda a tenir un bon:
Consells de presentació:
Es tracta d'un caldo fet amb ingredients 100 % ecològics. La seva composició és aigua, pastanaga (19%), porro, oli d'oliva verge extra, api i sal marina.
Es tracta d'un caldo lleuger que tan es pot prendre calent com fred.
El que el fa particular és la seva digestibilitat ja que ha estat sotmès a l'efecte de la temperatura però sempre mantenint tots els nutrients.
Ah! i són aptes per a celíacs i intolerants al gluten.
Una bona idea per a fer una dieta depurativa abans de l'estiu o després de vacances i festes nadalenques. Un caldo lleuger per si vols cuidar-te una mica, al igual que el seu germà el d'escarxofa. També baix en sal i ric en fibra i que també podem beure fred o calent. Amb uns crudités el d'escarxofa queda genial!
El caldo de pastanaga ecològic Anteo és ric en betacarotè (provitamina A), la qual es transforma en retinol (vitamina A) en el nostre organisme.
La vitamina A ens ajuda a tenir un bon:
- Metabolisme del ferro
- Manteniment de les mucoses i la pell i la visió
- Creixement ossi òptim
- Funcionament del sistema immunitari i procés de diferenciació cel.lular
- Envelliment cel·lular, és a dir, té una alta capacitat antioxidant
Consells de presentació:
- En un got servim uns 250 ml de caldo natural de pastanaga i afegim bastonets de pastanaga, api i cogombre.
- Agafem un plat de sopa ben maco, afegim el caldo natural de pastanaga i boletes de mozzarella de búfala fresca i l'acabem amb una mica de porradell.
Es tracta d'un caldo fet amb ingredients 100 % ecològics. La seva composició és aigua, pastanaga (19%), porro, oli d'oliva verge extra, api i sal marina.
Es tracta d'un caldo lleuger que tan es pot prendre calent com fred.
El que el fa particular és la seva digestibilitat ja que ha estat sotmès a l'efecte de la temperatura però sempre mantenint tots els nutrients.
Ah! i són aptes per a celíacs i intolerants al gluten.
Una bona idea per a fer una dieta depurativa abans de l'estiu o després de vacances i festes nadalenques. Un caldo lleuger per si vols cuidar-te una mica, al igual que el seu germà el d'escarxofa. També baix en sal i ric en fibra i que també podem beure fred o calent. Amb uns crudités el d'escarxofa queda genial!
No hay comentarios:
Publicar un comentario