5/6/17

Caldo @AnetoNatural de pastanaga ecològic

Arriba l'estiu i amb ell les ganes de cuidar-se més i prendre aliments més lleugers. Doncs avui us parlaré d'un caldo fet a base de pastanaga, una hortalissa que a més ens ajudarà a aconseguir un bronzejat més lluminós i durador.


El caldo de pastanaga ecològic Anteo és ric en betacarotè (provitamina A), la qual es transforma en retinol (vitamina A) en el nostre organisme.


La vitamina A ens ajuda a tenir un bon:
  • Metabolisme del ferro
  • Manteniment de les mucoses i la pell i la visió
  • Creixement ossi òptim
  • Funcionament del sistema immunitari i procés de diferenciació cel.lular
  • Envelliment cel·lular, és a dir, té una alta capacitat antioxidant
Una ració d'aquest caldo conté un 38% de la quantitat diària recomanada de vitamina A que el nostre organisme necessita. Així doncs a l'estiu és una bona opció prendre un caldo fred, ja sigui entre hores o com a primer plat per dinar i/o sopar. En qualssevol d'ambdós casos ens ajudarà a hidratar-nos i saciar-nos.

Consells de presentació:
  1. En un got servim uns 250 ml de caldo natural de pastanaga i afegim bastonets de pastanaga, api i cogombre. 
  2. Agafem un plat de sopa ben maco, afegim el caldo natural de pastanaga i boletes de mozzarella de búfala fresca i l'acabem amb una mica de porradell.
Valor nutricional:

Es tracta d'un caldo fet amb ingredients 100 % ecològics. La seva composició és aigua, pastanaga (19%), porro, oli d'oliva verge extra, api i sal marina.
Es tracta d'un caldo lleuger que tan es pot prendre calent com fred.
El que el fa particular és la seva digestibilitat ja que ha estat sotmès a l'efecte de la temperatura però sempre mantenint tots els nutrients.
Ah! i són aptes per a celíacs i intolerants al gluten.


Una bona idea per a fer una dieta depurativa abans de l'estiu o després de vacances i festes nadalenques. Un caldo lleuger per si vols cuidar-te una mica, al igual que el seu germà el d'escarxofa. També baix en sal i ric en fibra i que també podem beure fred o calent. Amb uns crudités el d'escarxofa queda genial!

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario