Fa uns dies vam celebrar el nostre aniversari de casament i ho vam fer en un restaurant que ens feia gràcia anar-hi, el Coordenades propietat del xef Xavier Quera i Batlle, el qual té una llarga experiència en el món de la restauració.
En principi hi anàvem amb la intenció de fer un menú a la carta però al veure el que oferien com a menú aquell dissabte vam canviar d'opinió i vam dir que un altre dia faríem el que teniem pensat. A primer cop d'ull ja vam veure l'ànec i la xocolata en els postres i no vam poder resistir la temptació ;)
Aquest restaurant elabora un menú pels dies laborables, el seu menú diari, que engloba el dissabte i té una excel.lent relació qualitat-preu. El preu són 20 euros amb uns snacks, tres primers a triar, tres segons, tres postres, dues copes de vi, aigua, pa i cafè amb petits fours inclosos.
L'espai del menjador és molt ampli i lluminós, amb grans taules rodones i vistes al jardí. Un ambient acollidor amb una estètica ben cuidada.
L'encarregat de sala molt amable en tot moment, vigilant que no faltés ni vi ni aigua a la teva copa.
També ens va servir un pa a triar entre dos, panses, boníssim, per cert o rústic.
A l'hora ens va dur una ampolla d'oli d'oliva verge extra, molt afruitat, elaborat amb argudell, picual i frantoio.
Precisament un que és considerat un dels millors olis del món, el Clos de la Torre, de Rabós d'Empordà, amb una mica de sal per a degustar-ho junt.
Un tast genial.
Per començar ho vam fer amb uns snacks i un vi negre per la meva parella servida amb la seva corresponent copa, més oberta, i servidora vi blanc servit en una copa Riesling. Ambdós vins de la D.O. Empordà i molt ben triats.
El vi negre era un Io 2013 de Masia Serra.
El vi blanc era un Maragda blanc, fet amb garnatxa blanca i macabeu, de Mas Llunes.
L'aigua vam optar per una gasificada, la de Vilajuïga, donant a triar si es vol servida amb llimona
Els snacks consistien en:
- Cruixent de galeta amb sèsam negre,
- Gelatina de meló amb peppermint
- i un botó de tomàquet confitat
De primer plat vam optar per:
- Un remenat de bolets amb pa de coca.
Molt ben executat i presentació correcte amb trossets del pa de coca al cim.
De segon plat, una carn:
- Magret d'ànec amb patata dauphinois: jo quan veig algun plat on hi hagi ànec ja em perd.
Un excel·lent magret cuit al punt, ben tendre i servit amb una dauphinois perfecte.
I com a postres:
- Textures de xocolata: unes postres delicioses per tots els amants de la xocolata com nosaltres.
Un plat allargat amb sorra de xocolata, una quenelle de xocolata negra, una mousse de xocolata blanca i una bola gelada de xocolata amb llet.
Decorat amb xarop de xocolata negra.
I ja per acabar un bon àpat:
- Petites bogeries, consistent en una esfera de taronja, un caramel de meló i una galeta dolça d'ametlles.
- Cafè i tallat. Un cafè de màquina com ha de ser petit i curt i molt aromàtic.
Vam sortir molt contents tant del servei acurat com de la bona cuina que vam degustar. Un altre dia el repetirem amb plats a la carta, que ens ha quedat pendent.
En principi hi anàvem amb la intenció de fer un menú a la carta però al veure el que oferien com a menú aquell dissabte vam canviar d'opinió i vam dir que un altre dia faríem el que teniem pensat. A primer cop d'ull ja vam veure l'ànec i la xocolata en els postres i no vam poder resistir la temptació ;)
Aquest restaurant elabora un menú pels dies laborables, el seu menú diari, que engloba el dissabte i té una excel.lent relació qualitat-preu. El preu són 20 euros amb uns snacks, tres primers a triar, tres segons, tres postres, dues copes de vi, aigua, pa i cafè amb petits fours inclosos.
L'espai del menjador és molt ampli i lluminós, amb grans taules rodones i vistes al jardí. Un ambient acollidor amb una estètica ben cuidada.
L'encarregat de sala molt amable en tot moment, vigilant que no faltés ni vi ni aigua a la teva copa.
També ens va servir un pa a triar entre dos, panses, boníssim, per cert o rústic.
Precisament un que és considerat un dels millors olis del món, el Clos de la Torre, de Rabós d'Empordà, amb una mica de sal per a degustar-ho junt.
Un tast genial.
Per començar ho vam fer amb uns snacks i un vi negre per la meva parella servida amb la seva corresponent copa, més oberta, i servidora vi blanc servit en una copa Riesling. Ambdós vins de la D.O. Empordà i molt ben triats.
El vi negre era un Io 2013 de Masia Serra.
El vi blanc era un Maragda blanc, fet amb garnatxa blanca i macabeu, de Mas Llunes.
L'aigua vam optar per una gasificada, la de Vilajuïga, donant a triar si es vol servida amb llimona
Els snacks consistien en:
- Cruixent de galeta amb sèsam negre,
- Gelatina de meló amb peppermint
- i un botó de tomàquet confitat
De primer plat vam optar per:
- Un remenat de bolets amb pa de coca.
Molt ben executat i presentació correcte amb trossets del pa de coca al cim.
De segon plat, una carn:
- Magret d'ànec amb patata dauphinois: jo quan veig algun plat on hi hagi ànec ja em perd.
Un excel·lent magret cuit al punt, ben tendre i servit amb una dauphinois perfecte.
I com a postres:
- Textures de xocolata: unes postres delicioses per tots els amants de la xocolata com nosaltres.
Un plat allargat amb sorra de xocolata, una quenelle de xocolata negra, una mousse de xocolata blanca i una bola gelada de xocolata amb llet.
Decorat amb xarop de xocolata negra.
I ja per acabar un bon àpat:
- Petites bogeries, consistent en una esfera de taronja, un caramel de meló i una galeta dolça d'ametlles.
- Cafè i tallat. Un cafè de màquina com ha de ser petit i curt i molt aromàtic.
Vam sortir molt contents tant del servei acurat com de la bona cuina que vam degustar. Un altre dia el repetirem amb plats a la carta, que ens ha quedat pendent.
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario