13/4/17

Trifle de mascarpone, fruits vermells i ametlla caramel.litzada

Avui us porto uns postres típics de la cuina anglesa, un trifle. Es tracta d'una elaboració feta amb 3 capes; una crema que serveix com a base, fruita i alguns melindros o coca per a fer la separació. Són unes postres senzilles i vistoses, ideal si tenim convidats a casa.


Nosaltres vam jugar amb 3 ingredients: crema de mascarpone, fruits vermells i galetes de canyella. Anem a veure'n la preparació!



Ingredients:

  • mascarpone
  • iogurt natural
  • fruits vermells: mores, aranyons i gerds
  • ametlla picada
  • sucre morè
  • galetes de canyella


Elaboració:

Preparem la crema de mascarpone barrejant el formatge amb un iogurt i reservem.
Agafem l'ametlla picada i fem un almívar suau amb aigua i sucre morè per a caramel·litzar-les una mica.
Esmicolem les galetes de canyella i anem per fer el muntatge.
Agafem un got maco que tinguem i hi posem una capa de crema de mascarpone, hi afegim la galeta esmicolada i alguns fruits vermells. Tornem a repetir una altra vegada les tres capes i finalitzem amb l'ametlla picada caramel·litzada.
Posem a la nevera i a l'hora de servir ho traiem una estona abans per tal que tingui més gust.


Consells de degustació:

Són unes postres que admeten molts ingredients diferents, es pot fer una base de nata i fer servir coca enlloc de galeta i altra fruita que ens vingui de gust. Nosaltres hem preparat la crema de mascarpone amb iogurt enlloc de nata per tal d'alleugerir la preparació.


Valor nutricional:

Precisament el trifle és una elaboració on podem fer-la al nostre gust i lo calòrica que vulguem en funció dels ingredients que hi afegim. Per exemple una opció lleugera seria fer una base amb iogurt, fruita vermella i galetes integrals. I si volem alguna cosa més sofisticada podem fer servir xocolata i nous o plàtan.


L'efecte d'aquests postres és molt maco, té molt bona presència.

Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario